Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Byggefirma trøjesponsor for fodboldklubFoto: Lyngby Boldklub.

Byggefirma trøjesponsor for fodboldklub

Entreprenørvirksomheden Jönsson er ny trøjesponsor for Lyngby Boldklub

Del artiklen på

Den hårdttrængte Superliga-klub, Lyngby Boldklub, har i uger kæmpet for at skaffe de millioner, der skulle til for at redde klubben fra konkurs. Det ser nu ud til at lykkedes, og som en del af redningen har entreprenørvirksomheden Jönsson og Lyngby Boldklub netop indgået et samarbejde om et trøjesponsorat. Som en del af samarbejdsaftalen vil Jönsson fremover pryde de kongeblå spilletrøjer.
 
- Lyngby Boldklub er en meget sympatisk klub med stolte traditioner og en unik talentudvikling. Vi vil gerne være med til at støtte projektet og sikre, at klubben kan fortsætte. Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at hjælpe klubben nu og her, siger Thomas Normann, der er administrende direktør i Jönsson, og fortsætter:
 
- Vores håb er, at klubben overlever. Der skal nok komme mange flere sponsorer nu og med nye ejere, men der skal flere 'Lyngby-friends' på banen her og nu, som jeg forstår det. Man kan blive medejer fra 50.000 kroner og op til en million, så klubben kan få ro til at sikre eksempelvis en af de udenlandske interessenter. Som sponsor er vi stolte af, at der med vores og en række erhvervsfolks hjælp fortsat skal spilles Superliga-fodbold på Lyngby Stadion, fortæller Thomas Normann.

Fra klubbens side er man både glad og rørt over en større sponsor så hurtigt i forløbet:
 
- Det viser jo alt om Lyngby-brandet, at en stærk og professionel entreprenør som Jönsson stiller op - endda mens klubben er ved at blive reddet. Jeg tror, at den professionelle nye ejerkreds, der bygger på kompetente og realistiske erhvervsfolk, allerede smitter. Jönsson-sponsoratets signalværdi er uvurderligt. Hele Lyngby håber, at det kan åbne døre til flere seriøse sponsorer, siger Birger Jørgensen, der er direktør i Lyngby Boldklub.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder