Aktuelle nyheder - Byggeri

Byggevirksomhed modtager pris for at tilknytte filosof Simon Hasbøg, der er salgschef og medindehaver i BM Byggeindustri og Thomas Sørensen, som er bæredygtighedsansvarlig.

Byggevirksomhed modtager pris for at tilknytte filosof

BM Byggeindustri har med filosof Thomas Sørensens hjælp på kort tid fået indarbejdet bæredygtighed i alle processer og fremtidsplaner. Virksomheden modtager nu Akademikerprisen

Del artiklen på

Vinderen af årets Akademikerpris er fundet, og det er byggevirksomheden BM Byggeindustri, der er løbet af med sejren. Med ansættelsen af filosof Thomas Sørensen som bæredygtighedsansvarlig, har virksomheden fået hjælp til at tænke bæredygtighed ind i dens DNA, og det er en stolt og glad salgschef og medindehaver, der tager imod prisen:

- At vinde Akademikerprisen er et vigtigt skridt på vejen til at vise den øvrige entreprenørbranche, at den forandring, som vi er nødt til at imødekomme for at blive mere klimabevidst og sænke CO2-aftrykket, kræver noget viden udefra. At få Thomas med ombord har givet et nyt perspektiv og hjulpet os til at flytte gøre os bevidste om det behov, siger Simon Hasbøg.

Og det er netop budskabet om, hvordan akademikere kan skabe styrkede virksomheder med deres faglighed, der skal spredes med prisen, siger formand for Akademikernes A-kasse, Lasse Grønbech:

- BM Byggeindustri er bare en af de mange gode eksempler på, hvordan en højtuddannets kompetencer og mindset kan være med til at skabe udvikling i en lille eller mellemstor virksomhed – også dem, hvor man ikke traditionelt set tænker i at bruge akademisk arbejdskraft. Det er vores forhåbning, at mange flere arbejdsgivere vil få øjnene op for det kæmpe potentiale, der ligger her, og lade sig inspirere.

Har set nye muligheder i akademisk faglighed
Når prisen i år går til BM Byggeindustri, er det, fordi virksomheden har tænkt ud af boksen med en anden faglighed end forventet, og fordi de har formået at favne en helt anden type medarbejder i deres virksomhedskultur, lyder det i begrundelsen fra bestyrelsen for Akademikernes A-kasse, der har udvalgt vinderen blandt flere kvalificerede kandidater.

- BM Byggeindustri har med Thomas Sørensens faglighed gentænkt virksomhedsidentiteten: Nu er der fokus på bæredygtigt byggeri som et strategisk afsæt for virksomhedens fremtid, siger Lasse Grønbech.

BM Byggeindustri er specialiseret i træbaseret modulbyggeri, og Thomas Sørensen er blevet en vigtig brik i virksomhedens omstilling til bæredygtigt byggeri. I arbejdet har han trukket på sin uddannelse og undervisningserfaring for at sikre forståelse og indsigt i overgangen til bæredygtigt byggeri.

Thomas Sørensen selv glæder sig også over, at prisen er gået til hans arbejdsplads:

- Det er først og fremmest en anerkendelse af, at det arbejde, jeg har lavet, har gjort en afgørende forskel, og det betyder meget i en branche, hvor der virkelig er brug for det på det her område. For mig personligt betyder det også, at jeg bliver bestyrket i mit uddannelsesvalg, som er lidt 'langhåret'. Med prisen bliver det fastslået, at der faktisk er efterspørgsel på min faglighed på arbejdsmarkedet, siger han.

Læs mere om Thomas Sørensen og BM Byggeindustri her.

-dc

Læs mere om Byggeri

23/11 2022
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.