left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

BygTek Podcast episode 2

BygTek Podcast episode 2

Om betydningen af Landsbyggefondens mange milliarder, der vil redde tusindvis af arbejdspladser i byggebranchen og en uformel snak med Kaare Dybvad om at være Boligminister

Del artiklen på

I denne episode fortæller Michael H. Nielsen, der er Direktør i Dansk Byggeri, om betydningen af Landsbyggefondens mange milliarder, der nu skal ud og arbejde i byggebranchen. Et initiativ der vil redde tusindvis af arbejdspladser.

Episodens anden gæst er Boligminister Kaare Dybvad til en uformel snak om at være Boligminister og hans visioner på området.

Lyt med her…

 

Du er meget velkommen til at abonnere på podcasten, så får du automatisk besked, når vi har næste episode klar. Du finder BygTek Podcast der, hvor du plejer at hente dine podcasts.

Har du et emne eller en ide vi burde tage op, så er du meget velkommen til at tage fat i os.

 

Kontakt:

Michael Odsgard

mod@odsgard.dk

Læs mere om Byggeri

14/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.