left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Carl Møller Trælast & Byggemarked konkursCarl Møller på Sølvtorvet er en af de tre forretninger, der lukker. Arkivfoto

Carl Møller Trælast & Byggemarked konkurs

Nyt selskab fører to af de fem københavnske butikker videre

Del artiklen på

En dårlig kombination af uheldige omstændigheder, sygemeldinger, midlertidigt lukkede butikker og så corona oveni, har ramt Carl Møller Trælast & Byggemarked så hårdt, at kæden nu er taget under konkursbehandling. Det skriver Licitationen, der bl.a. har talt med direktør Jonas Aabo.

- Over de sidste 10 år er vi gået fra en til fem butikker. Nu er vi så nede at vende. Men vi håber at kunne vende tilbage, så vi igen dækker hele København. Men lige nu handler det om at finde ro i de to butikker, inden vi bygger ovenpå, siger han til fagmediet.

Der er oprettet et nyt selskab; nemlig Carl Møller Trælast & Byggemarked ApS, som vil videreføre butikkerne på henholdsvis Nørrebrogade og Vesterbrogade.

De er valgt ud fra deres placering, fortæller Jonas Aabo, der håber at kunne fortsætte med flere butikker, men at der ikke pt. er mandskab til det.

-los


Læs mere om Byggeri

5/8 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.