Aktuelle nyheder - Byggeri

Consolis Spæncom får ny adm. direktør

Consolis Spæncom får ny adm. direktør

Valget er faldet på svenske Magnus Ström, der kommer fra en stilling som VP hos den internationale teknologi- og industrivirksomhed ABB

Del artiklen på

Navne

Magnus Ström (49) er blevet udnævnt som ny adm. direktør i Consolis Spæncom, hvor han tiltræder 1. oktober. Han afløser Stine Egsgaard, der tilbage i marts måned blev hentet ind i en midlertidig rolle som adm. direktør med specifikke ledelsesmæssige opgaver.

-Jeg har været rigtig glad for at kunne bidrage med mine kompetencer og erfaring i det sidste halve års tid, hvor vi bl.a. har øget vores produktion væsentligt og igangsat tiltag, der på sigt vil gavne både Consolis Spæncom og kunderne, siger Stine Egsgaard, der fortsætter sin bestyrelses- og interimkarriere.

Magnus Ström, som er svensker, har en bred professional baggrund med solid ledelseserfaring i en projekttung virksomhed. Han kommer fra en stilling som VP hos den internationale teknologi- og industrivirksomhed ABB, hvor han har arbejdet i både Sverige og Kina.

-Jeg er rigtig glad for at have fået denne spændende mulighed og går til opgaven med stor ydmyghed. Det er en ny branche, så jeg vil have øjne og ører åbne, så jeg efterfølgende kan medvirke til yderligere at styrke Consolis Spæncom på det danske marked. Derudover ser jeg store muligheder for at udnytte vores tilhørsforhold til den internationale koncern Consolis til gavn for Consolis Spæncoms kunder, vsiger Magnus Ström.

-mo

Læs mere om Byggeri

19/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.