Aktuelle nyheder - Byggeri

Corona-smitte på StorstrømsbyggerietVisualisering: Vejdirektoratet.

Corona-smitte på Storstrømsbyggeriet

Den italienske hovedentreprenør på Storstrømsbyggeriet oplyser, at syv ansatte er testet positiv med Covid-19

Del artiklen på

Syv kontormedarbejdere hos italienske SBJV (Storstrøms Bridge Joint Venture), der er hovedentreprenør på opførelsen af den nye Storstrømsbro, er torsdag testet Covid-19-positiv. Det oplyser SBJV i en pressemeddelelse.

Torsdag blev alle kontormedarbejdere sendt hjem, og i dag fredag bliver alle medarbejdere på byggepladsen testet via mobilt testcenter.

SBJV har dog ingen mistanke om smitte blandt byggearbejderne eller Vejdirektoratets medarbejdere:

- Med testningen af alle medarbejdere i SBJV og i Vejdirektoratet håber vi at kunne stoppe smittespredningen hurtigt. Vi er i tæt dialog med myndighederne og følger selvsagt retningslinjerne i corona-beredskabet, siger projektleder hos SBJV, Emanuele Lancellotti.

- Det vil sige, at der følges op på fredagens test igen mandag og onsdag i næste uge, uddyber han.

-kj

Læs mere om Byggeri

23/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.