Aktuelle nyheder - Byggeri

Corona-testtelte nær byggeplads i RødbyhavnBenny Engelbrecht mener, at der er styr på corona-kontrol ved Femernbyggeri

Corona-testtelte nær byggeplads i Rødbyhavn

Derudover har Femern A/S tilbudt entreprenørerne at bistå med yderligere testfaciliteter mv., såfremt der er behov herfor.

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Søren Søndergaard fra Enhedslisten har bedt transportminister Benny Engelbrecht oplyse, hvordan Femern Link har sikret arbejderne under byggeperioden af Femern-projektet mod spredning af covid-19. Herunder om der eksempelvis er stillet krav i udbudsmateriale om separate overnatningsfaciliteter samt egne bade- og toiletfaciliteter, så medarbejderne ikke rammes af smittespredning på arbejdspladsen med deraf følgende forsinkelser af byggeriet.

I sit svar oplyser Benny Engelbrecht blandt andet, at Femern A/S har iværksat en række initiativer for at nedbringe risikoen for smittespredning af COVID-19, herunder med henblik på at undgå forsinkelser i tidsplanen for projektet.

Testtelte nær byggepladsen
Femern A/S har ifølge ministeren stillet krav til entreprenørerne om efterlevelse af myndighedernes retningslinjer for håndtering af COVID-19 på projektets byggepladser i Danmark, Tyskland og til søs:

- Entreprenørernes medarbejdere kan blive testet for smitte med COVID-19 i Testcenter Rødbyhavn, som de danske myndigheder har opstillet i nærheden af byggepladsen. Herudover har Femern A/S tilbudt entreprenørerne at bistå med yderligere testfaciliteter mv., såfremt der er behov herfor. I forhold til de anlægsaktiviteter, der igangsættes fremadrettet, vil COVID-19 relaterede tiltag blive implementeret i tilpasning med den videre udvikling af pandemien og i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Oplyser transportministeren.

Læs mere om Byggeri

10/7 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.