Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Dansk BIM-platform øjner gennembrud

En ny partneraftale med svenske Symetri løfter danske Projectspines BIM-platform ud til bygherrer, entreprenører, arkitekter og rådgivere i en række europæiske lande

Del artiklen på

Med partneraftalen med Symetri tager Projectspine et spring ud til byggebranchen i hele Nordeuropa og Storbritannien. Ud over at åbne døren til mere end 100.000 eksisterende brugere hos Symetri sikrer aftalen Projectspine et solidt afsæt til det vigtige svenske marked for bygge- og klassificeringssoftware.

- Aftalen udvider vores markedstilstedeværelse på en række nøglemarkeder, og den rummer et stort potentiale for at brede vores platform ud til endnu flere bygherrer, entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører. Symetri er en stærk partner, som kan løfte vores løsning ud til hele det nordeuropæiske marked, siger Michael Schwartz, der er direktør i Projectspine.

I første omgang vil det ifølge direktøren styrke Projectspines fundament på det vigtige svenske marked, hvor selskabet allerede har fodfæste. Men også i Norge, Finland og Tyskland vil Symetri kunne løfte kendskabet til og salget af Spine-løsningen.

Spine-løsningen sikrer, at alle parter i et byggeprojekt anvender samme information og datastruktur for bygningsdelskoder, -typer og -egenskaber på alle etaper i projektet. Det giver langt mere korrekte data og større sikkerhed for præcis projekt- og økonomistyring. Spine har bl.a. vist sig uundværlig på de store sygehusprojekter DNV, Gødstrup og OUH.

Informationsstyring og datakvalitet
Behovet for intelligente, digitale løsninger til klassificering og informationsstyring i hele byggeprocessen har aldrig været større. Såvel bygherrer som myndigheder stiller i stigende grad krav om præcis levering af digital bygningsinformation. Dermed får effektive BIM-værktøjer som Projectspines en nøglerolle i at sikre datakvalitet og indfrielse af IKT-krav på byggeprojekter.

- Projectspines platform skaber en ensartet datastruktur med fuld gennemsigtighed over BIM-modeller, bygningsdelsinformation og faser i byggeriet for alle aktører. Det har stor relevans og interesse også udenfor Danmark. Sammen kan vi optimere byggebranchens rejse fra gårsdagens ’tegningsorienterede’ adfærd til digitaliseringens store potentiale med fokus på BIM-løsninger, forklarer Jens Kollserud, der er CEO hos Symetri Europe.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder