Aktuelle nyheder - Byggeri

Dansk digitalkort viser vej til nybyggeri På kortet på nybygget.dk kan brugerne se, hvor der er nyt byggeri og klikke sig ind på hvert enkelt emne og finde en række forskellige oplysninger om boligen

Dansk digitalkort viser vej til nybyggeri

Portalen Nybygget.dk er begyndt at bruge en kortløsning fra danske Viamap. Kortet giver brugerne den bedste oplevelse af nybyggeri og projektboliger rundt om i landet

Del artiklen på

Med de mange nye boliger og boligområder, der skyder op rundt om i danske byer, kan det være svært for kortudbyderne at følge med. Fysiske og digitale kort bliver lynhurtigt forældede. For portalen Nybygget.dk er det afgørende med helt opdaterede kort på websitet.

- Mange af de nye vejnavne og byggerier fandtes ikke på Google Maps. Viamap er mere opdateret på nyt byggeri og nye områder, og så er de hurtige til at aftegne bygningernes form, så brugerne kan se en 3Dfigur af de nye bygninger. Når man zoomer ind på bygningen, kan man se, hvor høj den er, og hvilken vej den vender. Du kan sågar se vejnummeret, siger Troels Bødker Feodor Nielsen, en af stifterne af portalen Nybygget, der gik i luften i slutningen af 2017.

60.000 brugere om måneden
Med 60.000 besøgende om måneden er Nybygget hurtigt blevet det største nichemedie for nybyggeri og projektboliger. Danskere, på jagt efter en nybygget bolig, bruger sitet til at samle viden om en af de mange nye boliger, der skyder op. De mange brugere var også medvirkende til, at Nybygget valgte at skifte Google Maps ud med en kortløsning fra den danske virksomhed Viamap.

- I takt med at vi fik flere besøgende på sitet, voksede vores udgift til Google Maps, fordi vi betalte for hver visning af kortet. Antallet af besøgende på sitet steg med 452 procent i 2018. Det er en af grundene til, at vi begyndte en dialog med Viamap og nu udelukkende bruger deres kortløsning, siger Troels Bødker Feodor Nielsen.

Supermarkeder og biblioteker i nærheden?
Udover en bedre pris og opdaterede kort kan Viamaps kortløsning fortælle brugerne, om der er daginstitutioner, supermarkeder, biblioteker og fritidsaktiviteter i nærheden af den bolig, de har udset sig.

- Brugeren kan selv aktivere funktionen, når de klikker ind på et bestemt byggeri. For mange er det en vigtig del af beslutningsgrundlaget, når de overvejer om de vil investere i en ny bolig, siger Troels Bødker Feodor Nielsen.

-los


Læs mere om Byggeri

2/7 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.