oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Dansk tegnestue bliver en del af internationale ÅFVärtaverket i Stockholm er et af Gottlieb Paludan Architects’ seneste prisvindende projekter.

Dansk tegnestue bliver en del af internationale ÅF

Ingeniør- og designvirksomheden ÅF overtager ejerskabet af Gottlieb Paludan Architects, der fortsætter som selvstændig arkitektvirksomhed

Del artiklen på

Med virkning fra 1. januar overtager den europæisk baserede ingeniør- og designvirksomhed ÅF ejerskabet i arkitektvirksomheden Gottlieb Paludan Architects. ÅF har en erklæret strategi om at styrke sig markant på arkitektur- og designområdet og har set Gottlieb Paludan Architects som en ideel partner i disse bestræbelser.

Begge virksomheder har en lang, skandinavisk historie med fokus på udvikling af løsninger indenfor infrastruktur, mobilitet, energi og industri - og begge virksomheder har haft stor fremgang indenfor de senere år.

Kristian Hagemann, adm. direktør hos Gottlieb Paludan Architects, siger:

- Vi glæder os over at blive en del af ÅF. Det nye partnerskab ligger i tråd med vores ønske om at udvikle og styrke kerneforretningen. De senere års fremgang har styrket virksomheden og vi er klar til et stigende antal internationale opgaver. Med ÅF åbner vi et nyt kapitel med større udsyn.

Mere end 30 lande
ÅF er, med 10.000 medarbejdere og kontorer i mere end 30 lande, en multidisciplinær og international rådgivervirksomhed, som især arbejder med energi, industri og infrastruktur for kunder i hele verden. Forventningen er, at ÅF’s netværk og kompetencer vil styrke Gottlieb Paludan Architects i forhold til yderligere udvikling og ekspansion indenfor de centrale forretningsområder.

- Vi investerer i at styrke vores ydelser indenfor arkitektur og design, fordi vi vil være en ledende spiller på området – og vi gør det ved at indgå partnerskaber med de bedste. Vi startede denne rejse i 2016 og ÅF familien omfatter nu tegn_3 i Norge og sandellsandberg samt Koncept Stockholm i Sverige. Gottlieb Paludan Architects er et stærkt brand og et naturligt næste skridt i denne strategi, siger adm. direktør for ÅF, Jonas Gustavsson.

Bliver boende i Nordhavn
ÅF overtager ejerskabet af Gottlieb Paludan Architects, men i øvrigt bevares virksomheden, som den er i dag. Gottlieb Paludan Architects videreføres under sit nuværende navn, og ledelsen forbliver den samme som i dag. Virksomheden bliver boende i Nordhavn, København og igangværende projekter og samarbejder forløber som hidtil.

Gottlieb Paludan Architects’ seneste prisvindende projekter omfatter bl.a. Värtaverket i Stockholm, Nørreport Station i København, Byens Bro i Odense og Holmestrand Station ved Oslo. Under opførelse er Apple Datacenter i Viborg, BIO4, Københavns nye biomassekraftværk og verdens største waste-to-energy anlæg i Shenzhen, Kina.

-los


Læs mere om Byggeri

9/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder