Aktuelle nyheder - Byggeri

Danske Byggecentre: Nu kan vi komme i gang med at reducere CO2 Adm. direktør i Danske Byggecentre, Palle Thomsen.

Danske Byggecentre: Nu kan vi komme i gang med at reducere CO2

Adm. direktør i Danske Byggecentre er glad for aftalen om en ny klimaplan

Del artiklen på

Folketinget har netop vedtaget en ny klimaplan, som skal reducere udledningen af CO2 i byggebranchen. Parterne bag aftalen er enige om, at der allerede fra 2023 skal indføres CO2-krav til nybyggeri, der er større end 1000 m2, og at der fra 2025 skal stilles CO2-krav til nybyggeri generelt. Det er desuden aftalt, at parterne løbende skal overvåge udviklingen i takt med, at byggeriet får flere og flere erfaringer med at bygge bæredygtigt.

Ifølge FNs miljøorganisation, UNEP, står branchen nemligfor 39 % af den globale udledning af drivhusgasser. Adm. direktør i Danske Byggecentre, Palle Thomsen, er glad for aftalen:

- Vi har fået ny lovgivning, som giver os gode muligheder for at gøre byggebranchen mere bæredygtig. Og nu skal vi igang med at løfte den kloge, grønne omstilling. Det ser jeg frem til, siger han.

-kj

Læs mere om Byggeri

8/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.