Aktuelle nyheder - Byggeri

Debatter på Folkemødet centrerer om FN’s verdensmålDansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg har sat fire af landets mest citerede cheføkonomer stævne på Folkemødet. Her skal de debattere, om der er brug for økonomiske reformer. Foto: Ricky John Molloy

Debatter på Folkemødet centrerer om FN’s verdensmål

Bæredygtige bygninger, kyst- og klimasikring og indeklimaet i folkeskolerne, ligestilling og bedre erhvervsuddannelser er på programmet hos Dansk Byggeri på årets Folkemøde

Del artiklen på

Efter i en hel måned at have hørt politikere kæmpe om, hvem der er mest grøn og bæredygtig, har Dansk Byggeri inviteret dem, som skal sørge for, at den grønne omstilling bliver gennemført. Blandt andet kan man møde og debattere med en række virksomhedsledere og repræsentanter fra de organisationer, der arbejder med bæredygtighed til daglig.

- Bygge- og anlægsbranchen er med i kampen om at føre FN's verdensmål og bæredygtige løsninger ud i livet. Derfor er det naturligt, at flere af vores debatter på Folkemødet er centreret om, hvorfor det er fornuftigt at vælge bæredygtige byggematerialer, spare på energien og tænke på indeklimaet, når man bygger nyt og renoverer, siger underdirektør i Dansk Byggeri, Inger Petersen Thalund.

En anden topaktuel debat er den traditionsrige ’Cheføkonomerne har ordet’, hvor Dansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg har sat fire af landets mest citerede cheføkonomer stævne med TV 2 News Ole Krohn som ordstyrer. Er der brug for økonomiske reformer, og skal vi have velfærd eller skattelettelser, bliver der spurgt.

Og mon ikke de aktuelle politiske regeringsforhandlinger også bliver berørt?

Også med i Verdensmålenes telt
Trængsel på vejene og tog til tiden, ligestilling, erhvervsuddannelser, praktikpladser og bygge- og anlægsvirksomhedernes sociale ansvar bliver også sat til debat ved Dansk Byggeris arrangementer, der finder sted fra torsdag middag til lørdag eftermiddag, de fleste i gårdhaven på Maison du Nord, Storegade 4 lige ved Kirkepladsen.

Men Dansk Byggeri er som noget nyt også med i Verdensmålenes telt ved en stor konkurrence fredag aften, hvor politikere skal kæmpe mod blandt andet håndværkere og arkitekter og bygge Folkemødets mest bæredygtige byggeri.

Folkemødet finder sted d. 13.-16. juni i Allinge på Bornholm.

-los
Læs mere om Byggeri

11/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder