Aktuelle nyheder - Byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeriLisbjerg Bakke løb sidste år med prisen Årets Byggeri i kategorien Bolig. Foto: Thomas Mølvig

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Del artiklen på

Arkitektur - samfund

Af Marie Sofie Larsen

Nu kan du kvit og frit indstille et eller flere byggerier til prisen for Årets Byggeri 2019. Du kan sågar indstille dine egne projekter, hvad end du er bygherre, rådgiver, udførende eller noget helt andet. Ingen fortæller, hvem der har nomineret hvem. Send din nominering på mail til redaktion@byggeri.dk.

Vi ser ikke kun på arkitektur, facader og æstetik, så hvis du har kendskab til en fantastisk proces, et gedigent kvartersløft eller landets bedste byggeteam, så skriver du bare.

Derfor skal du nominere
Siden vi uddelte Årets Byggeri 2018, er der blevet bygget intensivt over hele landet. Der kommer meget godt til, men der er også eksempler på, at det går for hurtigt, for nemt eller for billigt. Samtidig er mange begyndt at interessere sig for at ”skælde ud” på nybyggeri. Derfor skal du hjælpe os med at holde øje med kvaliteten af det byggede og være med til at sikre, at vi ikke overser et pragteksemplar, som fortjener at blive fremhævet.

Om Prisen
Årets Byggeri er byggebranchens brede pris som har været uddelt siden 1997. En national pris, som hvert år tildeles årets bedste og vigtigste byggerier ud fra deres samfundsmæssige og byggefaglige betydning. Prisen får opmærksomhed i landsdækkende og lokale medier, og vinderne og dem som får hædrende omtale præsenteres på aaretsbyggeri.dk og i omfattende artikler i Magasinets Byggeri’s decemberudgave og på BygTek.dk.

Vi gennemgår projekterne
Vi har samlet et dommerpanel af erfarne byggefagfolk, som bedømmer alle de nominerede byggerier i årets konkurrence. Sammen ser vi projekterne efter og lytter til ethvert argument for, hvorfor et byggeri er godt. Tøv derfor ikke med at sende os dine begrundelser, tegninger og fotos.

Årets vindere offentliggøres midt i december og hædres med en prisoverrækkelse på bygningens adresse, sammen med brugere, bygherre, håndværkere, politikere og pressen.

Sådan gør du
Nomineringer til prisen for Årets Byggeri skal mailes til redaktion@byggeri.dk senest den 14. oktober 2019. Alle byggerier på dansk grund, færdiggjorte og afleverede i perioden fra den 16. november 2018 til den 15. november 2019, kan nomineres i kategorierne ”bolig”, ”erhverv” og ”åben”.

Dommerkomiteen

Scott Hollingsworth
Scott er formand for dommerkomiteen og direktør for arkitektvirksomheden Hollingsworth-Pack Corporation, der arbejder internationalt med sikkerhed og renoveringer.

Elly Kjems Hove
Elly er underdirektør i Danmarks største arbejdsgiverorganisation, Dansk Industri/ DI Byg. DI Byg er et branchefællesskab for alle virksomheder med tilknytning til byggeriet.

Henrik Garver
Henrik er administrerende direktør i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, som er en brancheorganisation, der arbejder for at styrke vilkårene for rådgiver- og ingeniørvirksomheder.

Lene Espersen
Lene er direktør for branche- og erhvervsorganisationen Danske Arkitektvirksomheder, som varetager og repræsenterer arkitektvirksomheders interesser i dialog med samfundet.
 
Palle Thomsen
Palle er administrerende direktør for brancheforeningen Danske Byggecentre, som varetager danske byggecentres interesser.
 
Lars Storr-Hansen
Lars er administrerende direktør for Dansk Byggeri, som arbejder med at sikre overenskomster, øve politisk indflydelse og deltage i den politiske debat.

Rasmus Brandt Lassen
Rasmus er direktør i Bygningsstyrelsen, som er statens største ejendomsvirksomhed og bygherre, der udover at levere nye bygninger også forvalter og vedligeholder statens ejendomme.
 
Hans-Bo Hylding
Hans-Bo er næstformand i Byggesocietetet, der er en interesseorganisation og netværk inden for bygge- og ejendomsbranchen. Hans-Bo er også administrerende direktør i FB Gruppen. 

Læs mere om Byggeri

17/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.