Aktuelle nyheder - Byggeri

DM i Skills med 68 fag

DM i Skills med 68 fag

DM i Skills 2023, der finder stedi Fredericia i dagene 2.-4. februar , og der bliver rig lejlighed for at følge de flere end 300 unge deltagere

Del artiklen på

45 nye danmarksmestre kåres, og de eftertragtede medaljer overrækkes ved DM i Skills 2023, der endnu engang skal sætte fokus på erhvervsuddannelsernes dygtigste unge og inspirere andre unge til at vælge erhvervsuddannelse frem for studentereksamen.

Søren Heisel, der er formand for SkillsDenmark mener, at den store tilslutning til DM i Skills vidner om et stort behov for at komme ud til de unge og vise dem de mange spændende jobs og muligheder, der ligger i en faglært karrierevej

23 demonstrationsfag
Udover de 45 fag, der konkurrerer om guldmedaljer, kan de forventede 50.000 besøgende opleve 23 forskellige demonstrationsfag:

- Behovet for faglært arbejdskraft er stadigt højt, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at så mange som muligt kommer og ser de 68 forskellige faglige uddannelser til DM i Skills, Siger næstformand for SkillsDenmark, Michael Boas Pedersen.

VM og EM i Skills
Udover titlen som danmarksmester konkurrerer de unge også om muligheden for at blive udtaget til Danmarks Skills-landshold, der deltager i europa- og verdensmesterskaberne.

Flere af de indledende lokale og regionale mesterskaber er allerede i gang i efteråret 2022, hvor deltagerne kvalificerer sig til DM i Skills.

DanB

Læs mere om Byggeri

16/11 2022