left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

EjendomDanmark styrker handlekraften

EjendomDanmark styrker handlekraften

Politisk indgreb mod moderniseringer, lagerbeskatning og fokus på bygningers klimaaftryk. De politiske udfordringer til ejendomsbranchen er større end nogensinde.

Del artiklen på

Erhvervsorganisationen EjendomDanmark har vedtaget en forenklet politisk organisering, der skal skabe en mere smidig og slagkraftig organisation.

Som led i EjendomDanmarks nye synlighedsstrategi har organisationen vedtaget en ny styringsstruktur, der skal føre til lettere og hurtigere beslutninger i en ny hovedbestyrelse, der dækker både ejere og administratorer. Med ændringerne tæller bestyrelsen nu 25 medlemmer.

Mere reguleret
Henrik Dahl Jeppesen, der er formand for EjendomDanmark og til daglig er administrerende direktør i DEAS slår fast, at fast ejendom bliver mere reguleret og digitaliseret, og det stiller øgede krav til organisationen.

Den nye struktur samler EjendomDanmarks to hidtidige bestyrelser i én og giver samtidig bestyrelsen mere frie rammer til at organisere sig. Strukturen sikrer samtidig en tæt medlemsindflydelse.

- Det er helt centralt, at vi som erhvervsorganisation er virkelig tæt på vores medlemmer, og at bestyrelsen repræsenterer en bred pallet af dygtige folk, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Seks nye bestyrelsesmedlemmer
Samtidig med vedtagelsen af den nye struktur er der kommet seks nye medlemmer i EjendomDanmarks bestyrelse.

De nye medlemmer er Flemming Bæk Engelhardt fra Topdanmark, Kristian Krogh fra Thylander Gruppen A/S, Martin Vang Hansen fra ATP Ejendomme, Tonny Nielsen fra Fokus Asset Management A/S, Thomas Windtberg fra Taurus Ejendomsadministration og Trine Wagner fra Wagner Ejendomme ApS.

Formandsskabet genvælges med Henrik Dahl Jeppesen fra DEAS som formand og Boris Nørgaard Kjeldsen fra Dades som næstformand.

DanB

Læs mere om Byggeri

11/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.