left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ejendomsmæglere melder om laveste boligudbud i 15 årLige nu vil man som sælger have noget nær optimale betingelser for at sælge sin bolig, lyder det fra Peter J. Mattsen, der er adm. direktør i Nybolig.

Ejendomsmæglere melder om laveste boligudbud i 15 år

Boligudbuddet er kommet under 40.000 boliger, hvilket ikke er set siden 2006

Del artiklen på

2021 starter med at være sælgers marked, og det rekordlave udbud kan betyde stigende priser. Anbefalingen til kommende sælgere er at starte forberedelserne allerede nu.

Selvom landets boligejere her i årets start er begyndt at sætte flere af deres boliger til salg, slår de ikke mængden af seriøse købere, som gør, at der ikke siden 2015 er blevet solgt så mange villaer på en uge som i uge 3, hvor det blev til 2.771 solgte boliger i alt. Det markante salg betyder, at der for første gang siden 2006 er under 40.000 boliger til salg. Det viser nye tal fra Boligsiden.

Det rekordlave udbud er ifølge administrerende direktør i Nybolig, Peter J. Mattsen det mest markante udtryk for sælgers marked, vi har set i mange år.

- Som boligejer kan man være både heldig og uheldig i forhold til timing, men lige nu vil man som sælger have noget nær optimale betingelser, da et lavt udbud typisk vil betyde høj efterspørgsel og alt andet lige muligheden for at få en høj pris for sin bolig, siger Peter J. Mattsen.

Sælger, start den indledende dialog nu
Han håber, at der i løbet af 2021 kommer en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel.

- Vi skal selvfølgelig ikke klage, når der er gang i markedet, men fortsætter udviklingen, kommer vi sandsynligvis til at opleve knaphed på boliger til salg, og for de kunder, som nu engang er i markedet for at købe bolig, kan det blive en ret frustrerende oplevelse, når der er få boliger at vælge imellem, siger Peter J. Mattsen.

Han opfordrer derfor de boligejere, der overvejer at sælge, men som på grund af de aktuelle restriktioner ikke ønsker at mødes med en mægler, at starte den indledende dialog nu.

- Vi er på vej mod foråret, som er et af boligmarkedets højsæsoner, og derfor kan man ligeså godt starte dialogen med sin mægler, så man er godt forberedt til, når vi kan mødes igen og være klar med sin bolig, siger Peter J. Mattsen.

-los


Læs mere om Byggeri

28/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.