Aktuelle nyheder - Byggeri

Entreprenør fordobler sidste års resultatAdm. direktør i LM Byg, Hans Anker Nielsen.

Entreprenør fordobler sidste års resultat

LM Byg fortsætter væksten, og regnskabet for 2019/2020 afspejler virksomhedens styrkede position inden for råhusbyggeri samt hoved- og totalentrepriser

Del artiklen på

LM Byg bygger videre på sidste års vækst og afleverer i år et godt regnskab for 2019-2020, der lever op til virksomhedens langsigtede mål. Omsætningen lander på 1,1 mia. kr. og et resultat før skat på 63,6 mio. kr. Det er mere end en fordobling af sidste års resultat, der lød på 31,5 mio. kr. før skat.

Det gode resultat skyldes et konkurrencedygtigt setup med en effektiv byggestyring samt fine resultater fra virksomhedens øvrige koncernselskaber:

- Vi er meget tilfredse med, at det igen er lykkedes os at levere et godt resultat. Vores fokus på råhusbyggeri har øget vores markedsandele og ført til, at vi er blandt de førende råhusaktører. Vores specialisering giver os mulighed for at have en god bredde i vores portefølje, så vi kan levere råhusløsninger inden for alle typer af entrepriser og byggeri, siger Hans Anker Nielsen, der er adm. direktør i LM Byg.

Skal blive den bedste inden for råhusbyggeri
I mere end 30 år har LM Byg aldrig haft underskud, og i de sidste mange år har entreprenørvirksomheden leveret solide millionoverskud. Ifølge Hans Anker Nielsen er LM Byg godt rustet til at fortsætte væksten, og han forventer et fortsat højt aktivitetsniveau i næste regnskabsår:

- Vi skal fortsætte vores arbejde med at vinde markedsandele og blive den bedste aktør inden for råhusbyggeri med øget fokus på hoved- og totalentrepriser. Det gør vi ved at holde fast i at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der leverer kvalitet til den aftalte tid. Herudover vil vi fortsat have fokus på bæredygtige løsninger og digitalisering af processer, siger Hans Anker Nielsen.

-kj

Læs mere om Byggeri

24/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.