Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Entreprenør skriver kontrakt på Køge Kyst

Entreprenør skriver kontrakt på Køge Kyst

Jönsson A/S har netop indgået aftale med selskabet for Billige Boliger A/S om opførelse af helt særlige boliger på Søndre Havn i Køge til en pris på 85 millioner kroner

Del artiklen på

Jönsson opfører boligprojektet til 85 mio. kr. i totalentreprise. Projektet indeholder 45 individuelle boliger i en ny boform, hvor fællesskab mellem beboerne er omdrejningspunktet.

Boligerne ligger i størrelsen fra 85-150 kvadratmeter, og byggeriet inkluderer fælleshus, værksteder, væresteder, terrasser og haver, hvor man kan mødes med hinanden. I alt rummer byggeriet 5200 kvadratmeter samt en parkeringskælder på 1800 kvadratmeter.

- Jeg kan bekræfte, at vi netop har skrevet kontrakt på opførsel af boliger på Køge Kyst. Vi er i tæt samarbejde med projektets interessenter om at opføre et byggeri, der imødegår beboernes vision om boliger, der er funderet på fællesskab. Slutbrugernes organisering som forening stiller særlige krav til projektstyringen, hvor kommunikation og dialog med projektets mange interessenter er afgørende. Det er vi godt rustet til. Det er faktisk det, i kombination med byggeriets arkitektur og den særlige boform, der gør det til en rigtig spændende opgave, siger Thomas Normann, direktør i Jönsson A/S

Brugerinddragelse
Slutbrugerne er foreningen 'Fællesbyg Køge Kyst', der repræsenterer p.t. 30 familier, der er gået sammen om projektet. Deres vision er at få et byggeri, der lægger op til fællesskab i hverdagen med tekniske løsninger, der er økonomisk forsvarlige og velafprøvede. Men også en byggeproces hvor medbestemmelse og brugerinddragelse er afgørende.

Jönsson A/S opfører byggeriet i samarbejde med Moe A/S som er ingeniør på projektet, Tegnestuen Vandkunsten og Claus Nielsen A/S v. Flemming Hagen, der er bygherrerådgiver. Boligerne med fællesskab i centrum udbydes som projektsalg og appellerer til købere i alle aldersgrupper, der ønsker mulighed for mere fællesskab i dagligdagen.

De første beboere forventes at flytte ind i første kvartal 2021.

-jhn

Læs mere om Byggeri

14/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder