Aktuelle nyheder - Byggeri

Erhvervsuddannelser går live på YoutubeNext Uddannelse København udbyder bl.a. over 40 erhvervsuddannelser på forskellige adresser i Storkøbenhavn.

Erhvervsuddannelser går live på Youtube

Med et online live-event tager Next Uddannelse København vejledningsudfordringerne under corona-krisen op

Del artiklen på

Corona-krisen har i den grad påvirket ungdomsuddannelserne i 2020. I foråret blev alle elever i en længere periode sendt hjem til online-undervisning og på trods af, at alle eleverne igen var tilbage på skolerne i august, opstod en ny udfordring:

Vejledningen af unge i grundskolen er nemlig svækket markant for tiden, da Undervisningsministeriet pt. har besluttet at lukke ned for bl.a. brobygningsforløb mellem grundskolen og ungdomsuddannelserne for at mindske smittespredningen.

Det har fået Next Uddannelse København til at gå en alternativ vej i forsøget på at give unge grundskoleelever vejledning om skolens over 40 erhvervsuddannelser, seks gymnasier og 10. klassestilbud.

Torsdag d. 26. november kan alle interesserede således følge en live-event på Youtube fra kl. 17.00, og administrerende direktør på Next, Ole Heinager, håber, at mange unge og deres forældre vælger at følge med:

- Vi har for tiden en ekstra stor opgave med at sikre, at de unge er godt klædt på til at tage et afklaret uddannelsesvalg. De seneste år har vi intensiveret arbejdet med at udbrede viden om specielt vores erhvervsuddannelser, og det vil være rigtig ærgerligt, hvis den nuværende situation resulterer i, at de unge ikke kender alle deres muligheder. Derfor er vi naturligvis klar til at finde nye løsninger og sikre, at der stadig er mulighed for at få den nødvendige viden forud for uddannelsesvalget, siger han og pointerer, at showet ikke kun er for grundskolelever:

- På flere af vores erhvervsuddannelser er mange af dem, der starter, mellem 20 og 30 år, så jeg håber også, at vi når ud til de lidt ’ældre’ unge.

Det kan være svært at finde rundt i tilbudene
Eventen varer en halv time og undervejs vil seerne have mulighed for at chatte og stille spørgsmål. Ti uddannelsesrådgivere sidder desuden klar ved telefoner for at give personlig vejledning, både under og efter eventen. Jakob Sønder Lind, der er uddannelsesrådgiver, bliver vært til eventen. Han håber, at mange har mod på en dialog:

- Vi håber selvfølgelig, at en masse unge vælger at følge med og tage imod tilbuddet om personlig vejledning via telefonen. Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange uddannelsestilbud, så det kan være meget frugtbart at snakke med en rådgiver, siger Jakob Sønder Lind.

Eventen bliver sendt fra Next Campus på Nørrebro og kan følges på Youtube via dette link fra kl. 17.00 til 17.30 torsdag d. 26. november. Det er muligt at forhåndstilmelde, hvis man vil have tilsendt en reminder samt linket forud for eventen.

-kj

Læs mere om Byggeri

19/11 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.