Aktuelle nyheder - Byggeri

Erhvervsudspil vækker behersket glæde- 300 millioner kroner er ikke imponerende i forhold til, hvad politikerne har lovet til andre formål, men hver en krone tæller naturligvis, siger Niels Jørgen Hansen.

Erhvervsudspil vækker behersket glæde

Hos brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne er man glade for, at Venstre med sit udspil vil lette afgifterne for erhvervslivet. Men de 300 millioner kroner, som er afsat, vil kun være et beskedent skridt på vejen

Del artiklen på

Slutspurten frem mod folketingsvalget den 5. juni er for alvor i gang. I dag præsenterede Venstre sit erhvervsudspil, der rummer i alt 17 initiativer, hvoraf det mest markante er oprettelsen af en pulje på 300 millioner kroner til at lette erhvervsafgifter.

- Det er tiltrængt, at valgkampen i højere grad end hidtil vender blikket mod forholdene for de danske virksomheder. Det er dem, der gennem vækst skal skabe hele grundlaget for det velfærdssamfund, som ellers hidtil har domineret politikernes valgløfter, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal, og uddyber:

- 300 millioner kroner er ikke imponerende i forhold til, hvad politikerne har lovet til andre formål, men hver en krone tæller naturligvis, siger Niels Jørgen Hansen.

Arveafgift holdes i ro
Han betegner det også som positivt, at Venstre med dagens udspil vil holde bo- og gaveafgiften for familieejede virksomheder på fem procent.

- Vi har i Danmark mange familieejede virksomheder, der går i arv fra generation til generation. Og ved at holde arveafgiften i ro, vil det forhåbentlig blive mere attraktivt at fortsætte denne tradition og dermed holde virksomhederne på danske hænder, siger Niels Jørgen Hansen.

Endelig konstaterer han med tilfredshed, at Venstre i sit udspil understreger sit fokus på at sikre den nødvendige arbejdsstyrke.

-jhn

Læs mere om Byggeri

3/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.