Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Et sikkert alternativ til stigen

Et sikkert alternativ til stigen

En ny finsk platform gør det muligt at arbejde op til fire meter uden at risikere fald ulykker

Del artiklen på

Faldulykker er blandt de mest almindelige arbejdsulykker i Norden, og hver år bliver der alene i Danmark registreret over 3.000 arbejdsrelaterede faldulykker, mange af disse fra stiger (AT).

Et alt for højt tal, siger finske Johan Friis, som i de sidste to år har udviklet en højdejusterbar arbejdsplatform som et alternativ til den usikre stige. Resultatet blev Ixolift 400, og den er nu klar til lancering i Danmark.

- Jeg har selv prøvet at hænge fra tagkanten efter at stigen væltede og ved, hvor ubehageligt det er at arbejde i højden uden god sikring. At være i stand til at udvikle et arbejdsredskab, der kan reducere skader og endda redde liv, er meget tilfredsstillende. Dette er et produkt, der har manglet på markedet, og vi er spændte på, hvordan det modtages i Danmark, siger Johan Friis, 

Målet: at erstatte stigen
Ixolift 400 er et praktisk og sikkert værktøj til opgaver i højden. Den har en arbejdsplatform, der justeres med en gasfjeder, så du hurtigt kan finde den rigtige arbejdshøjde uden brug af elektricitet. Omgivet af et solidt rækværk i hoftehøjde står du lige så sikkert som i en lift.

En fordel er også, at man ikke behøver et certifikat til at betjene den. Platformen har en bredde på mindre end 80 cm, så den går gennem døråbninger og ind i elevatorer. Arbejdsplatformen har automatiske bremser, anti-surf hjul, som giver ekstra sikkerhed på glatte overflader. 

Platform-serien er CE-mærket og opfylder maskindirektivet 2006/42 / EF, EN 280/2013 og EN 1004/2004.

-mir

Læs mere om Byggeri

7/12 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder