Aktuelle nyheder - Byggeri

Europæisk ferieparkkæde indtager VesterhavetI starten af 2021 bliver Fyrklit en del af Landal GreenParks og skifter navn til Landal Fyrklit. Foto: Rene Stoklund.

Europæisk ferieparkkæde indtager Vesterhavet

Landal GreenParks udvider med sin syvende og nordligste feriepark i Fyrklit midt i klitterne ved Hirtshals

Del artiklen på

Fra begyndelsen af 2021 overtager Landal GreenParks udlejningsdriften og formidlingen af ferieparken Fyrklit under navnet Landal Fyrklit. Det bliver den syvende og nordligste park i Danmark med en unik beliggenhed midt i klitterne ved vestkysten med fantastisk udsigt til havet:

- Tilføjelsen af Fyrklit til vores portefølje af parker i Danmark er helt i tråd med vores ambitioner om ekspansion i Danmark. Parken har et stort uudnyttet potentiale i f.eks. at sæsonforlænge og tiltrække nye gæster. Med tre parker sætter vi Nordjylland endnu mere på landkortet - både for danske turister, men også for vores internationale kundebase, siger Søren Sandberg, der er regional direktør hos Landal GreenParks i Danmark.

Rammen for en fantastisk naturferie
Fyrklit er unikt placeret midt i klitterne på en over 130.000 m2 stor grund, der grænser op til havet på den ene side og fredede arealer til de andre sider med naboer som Hirtshals fyr og Bunkermuseet 10. batteri. Parken ligger 28 meter over havet, hvilket giver alle 178 ferieboliger i parken en fantastisk havudsigt. Selve ferieparken ligger i bunkerområdet, og nogle af ferieboligerne er bygget på resterne af de historiske bunkere. Ferieboligerne vil fortsat være privatejet, mens Landal GreenParks vil varetage udlejningsdriften af parken:

- Naturen er en integreret del af ferieoplevelsen i Fyrklit, og netop derfor er Landal GreenParks et godt match for os. Vi ser frem til at blive en del af et så stærkt og ambitiøst koncept, som vil hjælpe med at styrke og udnytte vores potentiale og forbedre gæsteoplevelsen med endnu større fokus på grønne omgivelser og aktiviteter i naturen, siger Morten Nørgaard Morthorst, der er formand for Fyrklits ejerforening.

Fyrklit lever allerede op til Landal GreenParks’ kvalitetskrav, og flere af ferieboligerne er for nyligt blevet renoveret. Landal GreenParks og ejer kredsen opretter desuden en fælles investeringsfond for at sikre løbende modernisering af eksempelvis aktiviteterne og faciliteterne i parken.

Yderligere udvidelse i Danmark
Siden Landal GreenParks kom til Danmark, har ferieparkkæden udvidet med ferieparkerne Grønhøj Strand, Ebeltoft, Rønbjerg, Seawest og Søhøjlandet, som tidligere var ejet af Dayz Resort, samt med Landal Middelfart. Der er investeret mere end 25 mio. kr. i udviklingen af parkerne for at sikre bæredygtige faciliteter og indendørs- og udendørsaktiviteter for alle aldre. Overtagelsen af Fyrklit er en del af Landal GreenParks’ ambition om at udvide i Danmark. Næste skridt på rejsen er at kigge mod det sjællandske:

- Vi er på udkig efter flere muligheder i Danmark, hvor vi kan tilføre værdi med vores brand og grønne koncept - ligesom vi gør med Landal Fyrklit. Vi er begyndt at se efter muligheder for samarbejde med parker eller opkøb af eksisterende parker på Sjælland og øerne, hvor vi ikke er repræsenteret endnu, siger Søren Sandberg.

Landal GreenParks driver over 90 parker og 15.000 ferieboliger fordelt over ni europæiske lande, og ambitionen er, at Landal GreenParks inden 2030 er CO2-neutral. 95 % af kædens parker er i dag grønstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key.

-kj

Læs mere om Byggeri

23/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.