Aktuelle nyheder - Byggeri

Faxe har standset corona hos polske håndværkereHotel Gitterly i Haslev

Faxe har standset corona hos polske håndværkere

Der har der ikke været flere nye smittetilfælde i forbindelse med Covid19-udbruddet blandt østeuropæiske håndværkere i Faxe Kommune.

Del artiklen på

Derudover er der kun melding om et enkelt nyt smittetilfælde i kommunen, der ingen sammenhæng har med de smittede håndværkere.

- Fra tirsdag kunne nogle af håndværkerne, der er bosat i Faxe Kommune, begynde at arbejde igen, og som en naturlig konsekvens, vil disse håndværkere derfor igen være at finde i bybilledet. De smittede er nemlig raske, når de efter syv døgn fra den konstaterede smitte har været symptomfrie i 48 timer, oplyser kommunen.

Søndag var det totale tal for smittede blandt de udenlandske håndværkere på 81.

Hotel Gitterly
Politiet har oplyst, at ingen af de borgere, som blev testet ved den mobile testenhed i Terslev 15. og 16. oktober er konstateret smittet.

Smitteopsporingen og inddæmningen har altså virket, og Faxe Kommune overlod søndag< isolationspladserne på Hotel Gitterly i Haslev til Region Sjælland, der sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed har sørget for relevant indkvartering af håndværkere.

DanB

Læs mere om Byggeri

20/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.