Aktuelle nyheder - Byggeri

Februar satte rekord i byggesagerDer er gang i både store erhvervsbyggerier, etageejendomme, parcelhuse og tilbygninger i Randers Kommune. Arkivfoto

Februar satte rekord i byggesager

Det vælter ind med byggesager i kommunerne. Randers Kommunes tekniske forvaltning har modtaget 195 byggesager i februar 2021, hvilket er rekord for alle andre måneder i nyere tid

Del artiklen på

Bemærkelsesværdigt er det, at den store tilgang af byggesager finder sted i februar, der normalt betragtes som lavsæson.

- Om der er tale om en slags omvendt corona-effekt, ved jeg ikke, men også i andre kommuner oplever man et stort tryk på byggesagsbehandlingen. Og det er hele vejen rundt, vi har travlt: Store erhvervsbyggerier, etageejendomme, parcelhuse og tilbygninger, fortæller Carsten Riisgaard, som er sektionsleder i BYG ved Udvikling, Miljø & Teknik i Randers Kommune.

Forventer flaskehalse
Ifølge Carsten Riisgaard buldrer byggeriet lige nu derudad i et sådant tempo, at der også i andre led af byggeriet kan opstå flaskehalse - eksempelvis mangel på håndværkere eller ventetid på fordyrede materialer. Det vil kunne lægge en utilsigtet dæmper på aktiviteterne, vurderer sektionslederen.

Han er dog ikke i tvivl om, at BYG nok skal klare februar-sagerne uden nævneværdigt længere sagsbehandlingstid.

- Men er der tale om en ny normal, der strækker sig langt ind i 2021, så må vi tage ekstraordinære tiltag, tilføjer han.

-los

Læs mere om Byggeri

8/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.