left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Flere lærlinge på programmet hos Give SteelVenstres partiformand Jakob Ellemann-Jensen (tv.) fik under besøget mulighed for at se Give Steels mobile svejsetrailer, der skal være med til at vække gejsten for smedeuddannelsen hos de unge.

Flere lærlinge på programmet hos Give Steel

Da Venstres partiformand Jakob Ellemann-Jensen besøgte Give Steel i Brande, var der bl.a. fokus på, hvordan virksomheder kan motiveres til at antage flere lærlinge

Del artiklen på

Samfund

På mødet med Jakob Ellemann-Jensen blev virksomhedens sociale vision ’We grow people’ sat under lup.

- Ved at motivere unge til at tage en uddannelse kan vi være med til at gøre op med passiv forsørgelse og give de unge en reel chance for frihed gennem arbejde og personlig udvikling. Som erhvervsliv bør vi derfor stå sammen om at give de unge mennesker meningsfyldt arbejde, så de får et stærkere selvværd. På den måde kan vi som erhvervsliv være med til at forebygge og løse sociale problemer i samfundet, siger CEO for Give Steel, Torben Larsen, i forbindelse med politikerbesøget.

En positiv forskel
Set ud fra Give Steels sociale vision om at gøre en positiv forskel i menneskers liv, er hans primære interesse, hvordan han kan motivere andre virksomheder til at tage større socialt ansvar og få flere unge ind på arbejdsmarkedet.

Give Steel, der projekterer, fremstiller og monterer stålkonstruktioner til byggesektoren, er for nylig blevet godkendt til 32 lærlinge, hvoraf 25 er smedelærlinge. Aktuelt er virksomheden i gang med at indrette en mobil svejsetrailer, som kan bruges ved skoler, fængsler og i socialt belastede boligområder til at vække gejsten for en smedeuddannelse hos de unge.

Det initiativ bifaldt Jakob Ellemann-Jensen efter besøget.

- Det er meget vigtigt med virksomheder, der tager den slags ansvar. Vi har alle et stort ansvar for at få skabt muligheder for mennesker, som ikke nødvendigvis har haft det letteste liv, men som selvfølgelig også skal med i det arbejdende fællesskab.

-los


Læs mere om Byggeri

5/8 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.