Aktuelle nyheder - Byggeri

FRI-rapport vinder international prisFra venstre: FIDIC CEO Dr. Nelson Ogunshakin, adm .direktør i FRI, formand for FRI og adm. direktør i Rambøll, 1. næstformand for FRI og Executive Vice President i Cowi samt FIDIC President.

FRI-rapport vinder international pris

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, har vundet den internationale anerkendelse FIDIC Award 2019 for sit arbejde med bæredygtighed og FN’s verdensmål

Del artiklen på

Erhverv - udland

Rapporten 'Engineering a better and sustainable world' sætter fokus på de danske rådgiver- og ingeniørvirksomheders evne til at kombinere deres dybdegående forståelse for bæredygtig udvikling i bredeste forstand med ny teknologi og løsninger, der virker i praksis. Publikation viser, hvordan FRI's medlemsvirksomheder bidrager til at levere på samtlige 17 verdensmål og dermed omdanner visionerne i verdensmålene (SDG'erne) til virkelige, reelle projekter rundt om i verden med en stor betydning for mennesker, samfund og miljø.

- Jeg er stolt over, at FRI modtager en FIDIC Award 2019 for vores arbejde med bæredygtighed. Det understreger, at danske rådgiver- og ingeniørvirksomheder er førende også i en global kontekst, når det kommer til at skabe resultater omkring bæredygtighed, siger FRI's formand og adm. direktør i Rambøll Danmark, Ib Enevoldsen.

Han suppleres af FRI’s direktør Henrik Garver:

- Det er en kæmpe international anerkendelse af de opgaver, der løses globalt af FRI's medlemsvirksomheder. Og det er en kæmpe anerkendelse af FRI som en organisation, der er med til at sætte en global dagsorden.

Rapporten 'Engineering a better and sustainable world' viser projekter i: Albanien, Bangladesh, Benin, Egypten, Indonesien, Kazakhstan, Kenya, Kina, Kroatien, Laos, Malaysia, Mali, Mozambique, Nigeria, Pakistan, Papua New Guinea, Serbien, Sydafrika, Sydsudan, Tanzania og Zambia.

De FRI-virksomheder, der har stillet eksempler til rådighed er: Cowi, Dansk Energi Management, Niras, NTU International, Rambøll Danmark og Sweco Danmark.

FIDIC - Fédération Internationale des Ingénieurs-Conseils er den internationale sammenslutning af rådgivende ingeniørvirksomheder.       

 -kj

Læs mere om Byggeri

11/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.