Aktuelle nyheder - Byggeri

Garantiordning skifter navn

Garantiordning skifter navn

Dansk Håndværks garantiordning skifter fra Håndværkergaranti til Dansk Håndværk Garanti

Del artiklen på

Af Dan Bjerring

Frem over bliver det tydelige for forbrugerne, at de anvender et medlem fra Dansk Håndværk og den deraf medfølgende garantiordning.

Dansk Håndværk har i en årrække markedsført garantien sammen med virksomheder i andre brancher, men nu er det besluttet fra onsdag den 1. juli at knytte ordningen tæt til Dansk Håndværks eget navn:

- Den tryghed, der er forbundet med os som organisation, skal også illustreres gennem forbrugerbeskyttelsen, siger direktør Morten Frihagen fra Dansk Håndværk.

Samtidig får ordningen et nyt blåt og hvidt logo, der ligger tæt op ad organisationens eget logo.

Andre er også med
Langt de fleste firmaer bag ordningen er tømrere, snedkere, murere og lignende fag indenfor bygge- og anlægsområdet.

Men virksomheder, der arbejder med møbelproduktion, producenter af eksempelvis døre og vinduer, møbelpolstring og træindustri er også dækket, når de har behov for det:

- Garantien er, som alle tilsvarende ordninger, udelukkende en sikkerhed for private forbrugere, der skal hjælpes til en lettere klagemulighed, hvis en opgave ikke er udført korrekt. Derfor gælder den for opgaver, som bliver udført for private kunder, forklarer Morten Frihagen.

Nye pr-materialer
Cirka 1000 virksomheder er dækket af Dansk Håndværk Garanti, og de har den seneste måned kunne downloade eller bestille materiale med det nye navn og logo, så de frem mod ”skiftedagen kan ændre på biler, brevpapir, netsider, facader og udstyr, hvor virksomheden vil signalere tryghed for deres kunder.


Læs mere om Byggeri

29/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.