Aktuelle nyheder - Byggeri

GHB og Møller & Grønborg fusionererDen daglige ledelse af afdelingerne varetages af Mads Tenney Jordan i Aarhus og af Torben Møbjerg i København.

GHB og Møller & Grønborg fusionerer

GHB Landskabsarkitekter og Møller & Grønborg fusionerer til LYTT Architecture, og dermed er skabt en fremtrædende spiller, når fremtidens byer og landskaber skal tegnes

Del artiklen på

LYTT vil udvikle oplevelsesrig kvalitetsarkitektur med et varigt aftryk - et aftryk, som skaber øget værdi, og som gør en forskel for samfundet, lyder det. Ambitionen er, at den dialogorienterede tilgang til arkitekturen, som har præget de to tegnestuer hidtil, skal danne afsæt for LYTT. Man skal lytte – virkelig lytte, hvis man vil skabe varig forandring. Tag stedet ind, bearbejd det og form fremtiden:

- Betingelserne for at kunne virke og rådgive er blevet langt mere omfattende end tidligere. Der er krav om flere sideordnede ydelser, og dem kan vi levere med denne fusion, hvor kunder og samarbejdspartnere tilbydes en større referencepallette samt en bredere og dybere kompetenceprofil, fortæller Mads Tenney Jordan, der er partner og CEO.

- Vores force bliver, at vi styrker vores arkitektoniske profil markant både i bredden, men også inden for specialviden. Vi komplementerer hinanden på en måde, hvor 1+1 bliver 3. Den store faglige bredde og fleksibilitet gør, at vi i endnu højere grad kan tilbyde helhedsløsninger med visioner og høj æstetisk kvalitet. Det sikres ved altid at inddrage de bedste kompetencer fra begge afdelinger til det pågældende projekt – uanset geografisk placering, siger han videre.

Arkitektur, der kan mærkes og skaber øget værdi
Det at gå sammen sikrer en stærk markedsposition med godt 50 medarbejdere med stor faglig bredde. Og begge tegnestuer bidrager med et stærkt fundament, da både Møller & Grønborg og GHB Landskabsarkitekter går flere generationer tilbage:

- Vi forstår vores rolle i udviklingen af både by og land. Vi udvikler løsninger, som fungerer nu og for fremtidige generationer – både æstetisk og funktionelt. Arkitektur som inspirerer og giver oplevelser, der kan mærkes og skaber øget værdi, siger Torben Møbjerg, der er partner og COO.  

LYTT Architecture ledes af de seks partnere: Mads Tenney Jordan, Torben Møbjerg, Jacob Fischer, Morten Weeke Borup, Niels Kjølhede og Julie Kaalby Bjerre. Sidstnævnte indtræder som ny partner samtidig med fusionen.  

-kj

Læs mere om Byggeri

25/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.