Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hav respekt for håndværkerens tid Generelt spiller respekt for håndværkerens forretning, håndværk og tid størst rolle i forbindelse med håndværkerens valg af leverandør af byggematerialer.

Hav respekt for håndværkerens tid

Ifølge en ny undersøgelse er evnen til at levere til aftalt tid det mest afgørende parameter for håndværkernes valg af byggematerialeproducent

Del artiklen på

Hele 94 % af de adspurgte svarer i en ny undersøgelse blandt flere end 500 håndværksmestre i Danmark, at evnen til at levere til aftalt tid i høj grad er afgørende for valget af byggematerialeproducent. Det gør leveringssikkerheden til det mest afgørende parameter for håndværkerens valg af eksempelvis vinduesproducent.

Det er vindueskoncernen Inwido, som KPK Døre og Vinduer er del af, der står bag undersøgelsen, og netop hos KPK, der handler direkte med håndværksmestrene, nikker man genkendende til undersøgelsens konklusion.

- Det er helt afgørende for håndværkeren, at han eller hun kan stole på sin leverandør af byggematerialer. Kommer materialerne ikke til tiden, kan hele håndværkerens forretning gå i stå, mens han mister muligheden for at leve op til sine egne aftaler med kunderne. Det er derfor klart, at leveringssikkerheden spiller en stor rolle for, hvem håndværkeren går til, fortæller salgschef i KPK Døre og Vinduer, Peter Bechmann.

Direkte telefoner
Foruden leveringssikkerheden er parametre som en effektiv og simpel reklamationshåndtering, dansk produktion og tilgængelighed ligeledes blandt de mest afgørende for håndværkerens beslutning.

Det handler således i bund og grund om, at håndværkeren oplever, at man er der for ham og respekterer hans forretning, fastslår Peter Bechmann.

- Det handler om, at vi som producent skal have respekt for håndværkerens forretning, for hans håndværk og for hans tid. Hos KPK er hele vores forretningsmodel bygget op om at gøre det lettest muligt at handle med os. Vi har eksempelvis ingen omstilling på telefonen. I stedet kommer man direkte ind til en faglig kompetent medarbejder for netop at respektere håndværkerens tid. Vi leverer desuden produkterne lige præcis der, hvor håndværkeren ønsker det, så han ikke selv skal bruge tid på at transportere varerne rundt på byggepladsen, siger Peter Bechmann.

Her er de fem meste afgørende parametre for håndværkerens valg af producent ifølge undersøgelsen:

1. Producentens evne til at levere til aftalt tid

2. God og nem reklamationsbehandling

3. Dansk produktion

4. Personlig kontaktperson

5. Gode salgsmaterialer, f.eks. katalog, billeder og hjemmeside.

-los

Læs mere om Byggeri

14/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder