Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri- Dokumentation er en vigtig del af enhver byggeproces, siger Ellen Back Tegen, Bæredygtighedsleder i Bygma

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Snart bliver det muligt at dokumentere bæredygtigt byggeri med et par enkelte klik

Del artiklen på

Bygma har samarbejdet med virksomhederne under Danske Byggecentre om at gøre miljøcertificeringer og dokumentation i ByggeBasen tilgængelig i BygDok, som er en database for byggeriets parter og alle, der vil bygge bæredygtigt. Håndværkere, ingeniører, arkitekter, entreprenører, bygherrer og bæredygtighedsledere får adgang via et login. BygDok forventes at gå live inden for kort tid - og Bygma er klar.

- Bygma har et generelt ønske om at gøre det nemme for håndværkere, entreprenører, bygherrer m.fl. at træffe bæredygtige valg, og nu går vi skridtet videre og gør dokumentation for anvendelsen af bæredygtige materialer tilgængelig direkte fra vores proff-portal, siger Bæredygtighedsleder i Bygma Ellen Back Tegen.

- Mange håndværkskunder bruger megen tid på at fremfinde dokumentation - både når det gælder de lovpligtige dokumenter - og når der skal bygges bæredygtigt. Med få klik er der adgang til ByggeBasens dokumenter direkte fra Bygmas proff-side. Derfor behøver håndværkeren ikke længere kontakte forskellige leverandører for at få dokumentation for at de enkelte produkter er certificeret. Alt er samlet i Bygmas proff-portal uanset om man køber i forretning eller online.

Dokumentation er vigtig
Dokumentation er en vigtig del af enhver byggeproces. Bygma har derfor som led i et branchesamarbejde også været med til at udvikle ByggeBasen, som er Danmarks største produktdatabase for leverandører og medlemmer af Danske Byggecentre. Her findes bl.a. detaljeret dokumentation for certificerede produkter som f.eks. PEFC-, FSC- svanemærkede, indeklima- og energimærkede produkter, ligesom byggeriets lovpligtige dokumenter kan findes her.

-jhn

Dokumenterne i BygDok kan nemlig også hentes via bygma.dk/proff.


Læs mere om Byggeri

17/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder