Aktuelle nyheder - Byggeri

Håndværker-jubel over finanslovsaftale med boligjobordning

Hos Dansk Håndværk vækker den permanente boligjobordning glæde og stor lettelse

Del artiklen på

Finanslovsaftalen fredag aften hilses med stor tilfredshed hos håndværksvirksomhedernes arbejdsgiverforening

- En permanet boligjobordning er lige det de tusindvis af håndværksvirksomheder har sukket efter. Nu ved de at ordningen bliver stabil og ikke hvert år skal tages op til revision. Det giver ro og en god mulighed for at danskerne kan benytte ordningen uden at skulle tage hensyn til om den er på vej ind eller ud, siger direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen i en kommentar til aftenens finansforlig.

Arbejdsgiverforeningen understreger, at selv om det er gode tider for håndværkerne, har boligjob-ordningen været med til at sikre, at der også er tilstrækkelig arbejde for de mindre virksomheder i yderområderne

- Aftalen sikrer, at de små virksomheder kan blive ved med at tage lærlinge i lokalområderne, og samtidigt holder den det sorte arbejde nede, lyder det fra arbejdsgiverdirektøren.

-mir

Læs mere om Byggeri

11/12 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.