oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 Betina Nielsen er Bygmas projektleder for Danmarks Indsamling 2018. Hun håber, byggevarekæden kan sælge proteinbarer for mere end de 115.000 kr., som blev indsamlet sidste år.

Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018

Bygma Fonden støtter for 8. år i træk Danmarks Indsamling, der i år har temaet ’Børn uden hjem’. Bygmas kunder og medarbejdere støtter ved at købe proteinbarer

Del artiklen på

Bygma valgte sidste år at inddrage kunder og medarbejdere i den gode sag via salg af chokoladebarer i byggemateriale-koncernens forretninger. Det resulterede i et beløb på 115.000 kr. som blev lagt oven i Bygma Fondens donation.

- Det ser vi som et udtryk for at der er både hjerte og vilje til at forbedre nogle basale vilkår for mennesker i nød. Vi har derfor besluttet at gentage indsatsen i år. Denne gang er det lækre Maxim proteinbarer, som kan købes i alle vores danske forretninger frem til den 2. februar. Vi er kommet rigtig godt fra start, og selvom vi først startede salget for et par dage siden, er der allerede kommet ekstra bestillinger fra de mest sælgende af vores butikker, siger Betina Nielsen fra Bygmas marketingafdeling.

Ejerskab og konkurrencementalitet
Håbet er at kunne slå salget fra sidste år, og dermed sende endnu flere penge af sted til ’børn uden hjem’.

- Vores forretninger og afdelinger tager flot ejerskab til projektet, og de konkurrerer om, hvem der kan sælge flest proteinbarer. De kan dagligt følge med i en graf på intranettet, og lige nu ser det ud til at Nordjylland fører stort, men jeg er sikker på at vi også får resten af landet med, siger Betina Nielsen, der oplever stor stolthed blandt medarbejderne over, at de sammen med kunderne får mulighed for at bidrage til indsamlingen.

- Og vi får mange positive kommentarer fra kunderne, fordi vi som virksomhed tager et medansvar for vores omverden, siger hun videre.

Det indsamlede beløb vil – sammen med Bygma Fondens donation på 600.000 kr. – bliver overrakt d. 3. februar ved det store Danmarks Indsamling-show, som i år afholdes i Århus.

Bygma Fonden yder økonomisk støtte til en række danske og udenlandske humanitære organisationer. Ud over Danmarks Indsamling støtter Bygma Fonden bl.a. Mission Øst, Folkekirkens Nødhjælp, Mødrehjælpen, Læger uden Grænser, Enable for Life m.fl.

-los


Læs mere om Byggeri

8/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder