Aktuelle nyheder - Byggeri

Hoffmann er tilfreds med halvårsresultatAdm. direktør Torben Bjørk Nielsen, Hoffmann.

Hoffmann er tilfreds med halvårsresultat

Entreprenørvirksomhedens resultat for første halvår 2019 er et 'rent entreprenørresultat', og man melder klar til nye projekter

Del artiklen på

Økonomi - erhverv

- Det gode resultat skyldes i høj grad Hoffmanns rygrad om at bemande vores projekter med de rette kompetencer, og herudover Hoffmanns medarbejderes evner til at sætte sig ind i kundens behov og businesscase, lyder reaktionen fra adm. direktør Torben Bjørk Nielsen, Hoffmann.

På 80 % af Hoffmanns projektportefølje sidder virksomheden med i tilblivelsen helt fra start (fase 1), hvorefter projektet overgår til udførelse (fase 2), når projektforslaget er udarbejdet. I øjeblikket er Hoffmann i gang med projekter (fase 1) på ca. 750 mio. kr. Hoffmann har fået færdiggjort en række projekter herunder udviklingen af 115 boliger på Amager Boulevard, Dansk Hydraulisk Institut (DHI) samt Sct. Jørgens Park mm.

- Ifm. færdiggørelsen af disse projekter har vi fået frigivet dygtige medarbejdere, som vi nu skal i gang med at finde nye projekter til, siger direktøren.

De overordnede mål i Hoffmanns strategi:
- En omsætning mod to milliarder kroner
- Resultat før skat på mere end fem procent
- Et lavt sygefravær og ingen alvorlige skader
- En position som 'Hoffmann den løsningsorienterede partner'

Omsætningsmæssigt følger Hoffmann udviklingen i 2019, men der forventes en mindre nedgang i 2020 grundet afslutning af en række projekter. Målet er fortsat en omsætning på sigt på to milliarder kroner. Indtjeningsmæssigt har Hoffmann i syv år haft et resultat på mere end fem procent, og det vurderes, at det absolut er muligt at fastholde dette i fremtiden.

Hoffmanns sygefravær er på 1,6 % (2,2 %) og en alvorlig ulykke.

- Arbejdsmiljø er et felt, hvor Hoffmann ønsker at være helt i front, og vi skal blive ved med at udvikle os for bare at bevare det niveau, vi har nu, siger Torben Bjørk Nielsen.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.