Aktuelle nyheder - Byggeri

Høring om brandkrav i Bygningsreglement ved træbyggeri

Høring om brandkrav i Bygningsreglement ved træbyggeri

Boligminister Kaare Dybvad Bek indbyder til en ’åben høring om udvidelsen af eksempelsamlingen til bygningsreglementet.

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

- Med henblik på fremme af træbyggeri har Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen gennem længere tid arbejdet på at udvide eksempelsamlingen til Bygningsreglementets brandkrav. Der er ikke umiddelbart enighed blandt de relevante brancheparter om, hvilken løsning der kan sikre den rette balance mellem hensynet til brandsikkerhed og bedre muligheder for at bygge med bærende konstruktioner i træ, oplyser ministeren i et brev til Folketingets Boligudvalg.

Fordele og ulemper
Han har derfor taget initiativ til at arrangere en åben høring, hvor Boligudvalget sammen med Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget og andre interesserede kan blive præsenteret for en uddybende gennemgang af arbejdet i Boligstyrelsen.

- I den åbne høring kan vi få præsenteret fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, så vi på den baggrund kan have en politisk drøftelse af, hvilken løsning der skal indgå i eksempelsamlingen. Den åbne høring vil blive tilrettelagt i dialog med Boligudvalget, og interessenter modtager yderligere information om dato og tidspunkt, når det er fastlagt, oplyser Kaare Dybvad Bek.

Læs mere om Byggeri

26/6 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.