Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Huset du kan tilpasse efter behovTorben Veise Sandholm og Jimmi Breiner Hansen i den nye produktion i Holstebro.

Huset du kan tilpasse efter behov

Ny jysk virksomhed fremstiller færdige huse, der køres ud på blokvogn til byggepladsen og færdigmonteres på en uge. Husene er så fleksible, at køberne senere kan udvide, indskrænke - eller flytte dem efter behov

Del artiklen på

Den nye virksomhed Danbox i Holstebro vil revolutionere danskernes syn på huse. Fremover behøver vi ikke sælge og købe vores hjem alt efter vores behov gennem livet.

Det første hus kan udvides med et modul, når der kommer børn, og den del kan sælges igen, når ungerne flytter hjemmefra. Hvis vi skal flytte til en anden by, kan huset tages med og stilles op på et nyt fundament.

Direktør Torben Veise Sandholm fortæller, at husene kan sælges til konkurrencedygtige priser i forhold til traditionelt byggeri.

- Fordelen er, at de bygges indendørs. Det regner ikke ned i isolering og alle de andre problemer, der kan opstå på en almindelig byggeplads, sigerhan.

Bygges i et gammelt øldebot
Bag den nye filosofi står virksomheden Danbox. Firmaet overtog ved nytår et tidligere øldepot i Holstebro og har nu omdannet det til 1.500 kvadratmeter store produktionslokaler. Her er foreløbig fem tømrere lige nu i gang med to huse. De skal også bygge sommerhuse, mandskabsbygninger og udvidelser til eksisterende huse.

Skelettet til de nye huse bygges i træ. Mange dele er i vedligeholdelsesfrie materialer. Der kan sættes solceller på taget.

Tømrer Brian Kahl i gang med at opbygge et nyt hus.

De første huse er sendt til Hørsholm, Hvidovre og Thisted, og de næste skal til Vejle og Randers. En ny arbejdsplads i et tidligere øldepot i Holstebro fremstiller næsten færdige huse, som køres på en blokvogn ud til byggepladsen og færdigmonteres på en uge.

-jhn

Se mere her

Læs mere om Byggeri

13/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder