left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Hvordan er det nu med Brexit og byggematerialer? Brexit-aftalen medfører mange nye regler og procedurer, som gør det sværere for danske virksomheder at handle med Storbritannien. Arkivfoto

Hvordan er det nu med Brexit og byggematerialer?

DI Byg har lavet diverse guides om de mange nye regler og procedurer, som den danske bygge- og byggematerialebranche bør kende svarene på, hvis de handler med Storbritannien

Del artiklen på

Den 1. januar 2021 trådte Storbritannien ud af EU’s indre marked og toldunion. Nu er rammerne for samhandlen fastlagt i en handelsaftale mellem EU og Storbritannien. Det påvirker også handlen med byggevarer.

Brexit-aftalen medfører mange nye regler og procedurer, som gør det sværere for danske virksomheder at handle med Storbritannien.

Derfor har DI Byg bl.a. udarbejdet en generel Brexit-guide, hvor man kan læse om de nye generelle retningslinjer på områderne told, produkt- og mærkningskrav, medarbejdere, handel med tjenesteydelser, overførsel af persondata, intellektuelle ejendomsrettigheder og offentlige udbud.

Hvis ikke man finder svar der, kan man kontakte en af DI's eksperter.

DI Byg har også udarbejdet en FAQ om byggevarer, hvor man bl.a. kan finde svar på, hvad Brexit betyder for byggevarer, hvilke konsekvenser det har, hvis man køber, sælger, producerer byggevarer i eller har medarbejdere fra Storbritannien m.v.

-los
Læs mere om Byggeri

28/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.