oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hvordan sikrer vi byrummet mod terror?Man kan terrorsikre på mange måder. Her var det Tagtomat.dk, der sidste sommer fandt på at beklæde de grå terrorklodser på Rådhuspladsen, med træ og planter så der blev cykelstativ og bænk at sidde på

Hvordan sikrer vi byrummet mod terror?

Invitation til konferencen Byens Gulv 2018 den 8. februar, hvor du kan blive klogere på, hvordan byrummet sikres mod terror

Del artiklen på

I takt med at byerne vokser, er terrorsikring af byrummet blevet et af de helt store debatemner. Men hvordan sikrer vi byen uden at gå på kompromis med princippet om, at byen er for alle?

Kom til konferencen Byens Gulv 2018 og lad dig inspirere til, hvordan vi skaber et sikkert byrum og samtidig bevarer den arkitektoniske karakter. Konferencen lægger op til at nytænke byens gulv som en vigtig del af den fremtidige by.

Her vil blandt andre administrerende direktør og tegnestueejer hos GHB Landskabsarkitekter, Torben Møbjerg, fortælle, hvordan der i terrorsikringen af Christiansborg Slotsplads har været en gennemgående sammenhæng mellem arkitektur og sikkerhed.

Konferencen Byens Gulv holdes i Nyborg den 8. februar 2018, og den er åben for alle interesserede. Tilmeld dig til Byens Gulv 2018

-jhn

Se hele programmet her

Fakta
Byens Gulv 2018 er arrangeret i samarbejde med Belægningsgruppen i Dansk Byggeri, Dansk Byplanlaboratorium, Københavns Universitet, Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning, VEJ-EU, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, Kommunal Vejteknisk Forening.

Læs mere om Byggeri

11/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder