Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

 Hylder de gode samarbejdspartnere - Hos Danske Byggecentre ser vi vores leverandører som vigtige samarbejdspartnere. Det gode samarbejde, vi har med dem, er altafgørende for vores egen succes, lyder det fra adm. dir. Palle Thomsen.

Hylder de gode samarbejdspartnere

Danske Byggecentre hædrer den leverandør, som har et bredt samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger

Del artiklen på

Danske Byggecentre vil i forbindelse med Konference og Årsmøde 2019 den 31. januar i Aarhus uddele prisen ’Byggecentrenes Leverandør 2019’. Prisen hædrer den leverandør, der bl.a. yder leveringssikkerhed, har et bredt produktudvalg af høj kvalitet, arbejder på at skabe bedre løsninger samt kvalitetssikrer deres produkter, services og leverancer.

- Hos Danske Byggecentre ser vi vores leverandører som vigtige samarbejdspartnere. Det gode samarbejde, vi har med dem, er altafgørende for vores egen succes. Derfor vil vi gerne hylde den gode samarbejdspartner ved at uddele en pris til den leverandør, der har udmærket sig mest i samarbejdet med Danske Byggecentres medlemsforretninger, udtaler Palle Thomsen, adm. direktør Danske Byggecentre.

Det er Danske Byggecentres egne medlemmer, der nominerer leverandører til prisen og bestemmer vinderen. Prisen vil fremadrettet blive uddelt hvert andet år i ulige år. De nominerede i 2019 er:

- Saint-Gobain Isover

- Mascot International A/S

- Alfix

- Randers Tegl A/S

- Moland Byggevarer

- Nilfisk Danmark

Tema: Det bæredygtige valg
Danske Byggecentres Konference og Årsmøde afholdes 31. januar 2019 på Radisson Blu Hotel, Aarhus. Alle i branchen er velkomne. Tilmelding senest d. 18. januar.

Her et udpluk fra indbydelsen:

Konferencen har overskriften Det Bæredygtige Valg, og det er da også bæredygtighed der
kommer til at tegne konferencen og årsmødet. Vi starter med en spændende sightseeing i Aarhus, der tager os rundt blandt de mange smukke byrum og bæredygtige byggerier.
Herefter samler vi byggebranchens aktører til debat om muligheder og udfordringer i forbindelse med bæredygtigt byggeri, styret af journalist Troels Mylenberg.

Efter en kort pause skal vi høre stadsarkitekt Stephen Willacy fortælle om de mange nye
arkitektoniske bygninger og miljøer i Aarhus under overskriften bæredygtighed på Aarhusiansk.

Derefter skal vi høre Søren Pind, om politik er bæredygtigt. Han vil tage os med bag kulisserne og ind i motorrummet på dansk politik og løfte sløret for de drivkræfter, alliancer og fejder, som styrer dansk politik og lovgivning.
Vi slutter af med gallamiddag, hvor prisen Byggecentrenes Leverandør 2019 vil blive uddelt.

-los

Læs mere om Byggeri

11/1 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder