Aktuelle nyheder - Byggeri

Idrætsliv samlet ét sted i fællesskab

Idrætsliv samlet ét sted i fællesskab

Med et sundhedscenter samler Holbæk Sportsby størstedelen af byens idrætsfaciliteter for både børn og voksne og til såvel genoptræning som elitesport

Del artiklen på

Arkitektur

Holbæk Kommune har samlet størstedelen af byens idrætsliv ét sted, hvor de lokale foreninger har fået nye faciliterer med fokus på synergier mellem mennesker og sportsgrene. Det sker ud fra en forventning om, at fællesskabet er med til at højne kvaliteten af tilbuddene og ud fra et stigende behov for opdatering af de eksisterende faciliteter. Alt sammen imødekommes nu i det nye idræts- og sundhedscenter under navnet Holbæk Sportsby.

Byggeriet til 325 mio. kr. er opført i et OPP, og man oprettede Fonden Holbæk SportsBy med Sparekassen Sjælland-Fyn som en stærk finansiel partner.

Holbæk Sportsby består af et multifunktionelt byggeri, der breder sig over ca. 23.000 m2 fordelt på to etager, og et tilhørende 47 ha stort udendørsareal (svarende til 66 fodboldbaner). Her er plads til forskellige sportsgrene og aktiviteter - fra ketchersport og boldspil over svømning, styrketræning og løb til parkour, ridning og BMX.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 5.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.