Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Indstil arbejdspladsen til Arbejdsmiljøprisen 2019Sidste år vandt Gardit A/S Arbejdsmiljøprisen 2018, for udviklingen af en sikkerhedsafbryder, der forhindrer dødsulykker og reducerer smerter ved sandblæsning.

Indstil arbejdspladsen til Arbejdsmiljøprisen 2019

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så indstil jer til Arbejdsmiljøprisen 2019 her

Del artiklen på

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så indstil jer til Arbejdsmiljøprisen 2019.

Arbejdsmiljøprisen er en hyldest til det gode arbejdsmiljø. Målet er, at de gode eksempler kan være med til at inspirere andre arbejdspladser til at gøre en ekstra indsats og finde nye veje inden for arbejdsmiljøarbejdet.

Prisen uddeles af Arbejdsmiljørådet ved en temadag den 8. april 2019.

Sidste frist for indstilling er fredag den 25. januar 2019 Du kan indstille her

-jhn

 

Læs mere om Byggeri

11/1 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder