Aktuelle nyheder - Byggeri

jem & fix vil åbne op mod 50 forretninger i NorgeDer er plads til en hel del jem & fix-butikker på det norske marked, vurderer adm. direktør Claus Petersen.

jem & fix vil åbne op mod 50 forretninger i Norge

Den danske byggevarekæde tester det norske marked med en håndfuld forretninger, der åbner til maj. Inden fem år skal der gerne være 50 jem & fix i Norge

Del artiklen på

Af Louise Skjellum Strøbech

jem & fix, der har 115 butikker i Danmark, er allerede godt i gang i Sverige, hvor der foreløbigt er åbnet 43 butikker. Så nu kigger som adm. direktør Claus Petersen med et fast blik mod Norge, hvor de første 4-5 butikker åbner til maj.

- Vi glæder os til at komme til Norge, hvor vi tror, jem & fix kan få stor gennemslagskraft. Vi åbner en håndfuld butikker først og ser, hvordan det går, men vi tror, der er plads til en del butikker, siger Claus Petersen til fagbladet Puff.

Han kalder det et ønskescenarie at kunne åbne 50 butikker indenfor 3-5 år.

Et ordentligt testforløb
De fire butikker, der allerede er på plads, kommer til at ligge i hhv. Fredrikstad, Larvik, Eidsvoll og Elverum.

- Vi vil gerne have den femte butik med, så vi kan få et ordentligt testforløb op at køre. Og så vil vi gerne åbne alle sammen på samme tid. I Norge er vejret dog en langt større spiller end i Danmark, så det er ikke en garanti, at det kommer til at ske, siger Claus Petersen og tilføjer:

- Med fem forretninger fra start kan vi hurtigt afkode udviklingen i forhold til vores forventninger, og hvis de kommer godt fra land, så er vi klar til at rulle flere ud.

jem & fix har etableret norsk hovedkontor i Lysaker i udkanten af Oslo, hvor markedschefen, danske Kennet Foersom Iversen, holder til med foreløbigt 4-5 medarbejdere.Læs mere om Byggeri

19/1 2018