Aktuelle nyheder - Byggeri

Kaserne omdannet til attraktive boliger

Kaserne omdannet til attraktive boliger

96 lejligheder på Randers Kaserne bliver indenfor de kommende seks måneder færdiggjort. Boligerne bliver en del af PFA Boliger

Del artiklen på

Byudvikling - arkitektur

Det første delområde i udviklingen af Randers Kaserne når snart til sin færdiggørelse.

By i Byen, som selskabet bag Randers Kaserne hedder, har for længe siden solgt projektet til PFA Ejendomme, og i foråret 2018 påbegyndte PFA opførelsen af de 96 boliger, som fordeler sig på to- til fire-værelses lejligheder på mellem 67 og 106 m2. Raunstrup har som entreprenør stået for byggeriet af boligerne, som opføres i materialer af høj kvalitet, og de første boliger forventes at være klar til indflytning i det tidlige forår 2020.

Bebyggelsen er placeret i det nordøstlige hjørne af kasernen ud mod de grønne arealer i øvelsesterrænet. Alle lejligheder bliver med udgang til terrasser i stueplan eller stor rummelig altan på alle de øvrige plan.

- Det er gode boliger til en bred målgruppe og med en attraktiv beliggenhed op ad det tidligere øvelsesområde, som nu er udlagt til rekreative formål, og samtidig er vi tæt på herlighedsværdierne i Randers Centrum. Der er en interessant helhedsplan for området, og vi forventer, at det tidligere kaserneområde vil få sit eget positive særpræg med en god kombination af boliger og erhverv - en lille by i byen, siger ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn.

-kj

Læs mere om Byggeri

9/10 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.