left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

K.B Hallen rejser sig under 700 tons stål

K.B Hallen rejser sig under 700 tons stål

Give Stålspær skal levere i alt 700 tons stål til den nye K.B. Hallen. Byggeriets fem hovedbuer skal bære den nye bygnings buede betontag. Hver bue har en vægt på 50 ton og et spænd på 50 meter

Del artiklen på

Godt seks år efter, at K.B. Hallen på Frederiksberg brændte ned til grunden, er der for alvor gang i genopbygningen. Alt fundamentarbejdet er på plads, og i januar rykker Give Stålspær ind på byggepladsen sammen med BMS Kraner.

- Det buede tag gør K.B Hallen til et ikonisk byggeri med en spændende stålkonstruktion, som netop giver hallen det bygningsdesign, den er berømt for. Konstruktionen er under produktion og vi glæder os til at starte montagen op i januar, siger Teil Bechmann, Give Stålspær.

Bedre plads under historisk tag
Nedrivningen af den udbrændte K.B. Hallen blev først indledt i februar 2015. Den oprindelige hal var fredet og skulle derfor først affredes, inden den kunne omdannes til skrot og grus. Christensen & Co har tegnet den nye hal med udgangspunkt i originalen, men den nye hal bliver på 9.500 kvadratmeter, hvorfor tilskuerpladsen øges fra 3.000 til 4.900. Inde såvel som ude er der tænkt nyt, men det buede tag, som mange husker fra unikke koncertoplevelser, genopstår.

-jhn

Læs mere om Byggeri

2/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.