Aktuelle nyheder - Byggeri

Klar til udvikling af nyt stort erhvervsområdeBusiness Park Ringsted har frit udsyn til Motorvej E20 og gode forbindelser i alle retninger.

Klar til udvikling af nyt stort erhvervsområde

Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten tog torsdag den 15. august det første spadestik til Business Park Ringsted og satte dermed gang i en ny udvikling af Ringsted som erhvervskommune

Del artiklen på

Byudvikling - anlæg

Erhvervsområdet Business Park Ringsted er på 136 ha svarende til 1.360.000 kvm. Det ligger med frit udsyn til motorvej E20 tæt på afkørsel 35. 52.000 biler passerer hver dag området på motorvejen, hvilket gør virksomhederne i Business Park Ringsted både synlige og tilgængelige.

Den nye Business Park er rummelig, robust og velegnet til mange forskellige typer erhverv: Showrooms, produktion, transport- og logistik, håndværk og affaldshåndtering. Områdets placering åbner mulighed for virksomheder i miljøklasse 2-7. Adgangsveje og selve erhvervsområdet kan betjenes med modulvogntog.

- Med Business Park Ringsted har vi rigtig gode muligheder for at tiltrække virksomheder, der har behov for en central beliggenhed midt på Sjælland og med gode forbindelser i alle retninger. Vi har små 45 minutter til København og Lufthavnen og blot en time til Odense, sagde borgmester Henrik Hvidesten.

Han tilføjede:

- Virksomheder i Ringsted Kommune har en by og en aktiv kommune i ryggen med alle de fordele, det indebærer med attraktive boliger, et campusområde for ungdomsuddannelser, et blomstrende kultur- og handelsliv og en erhvervsvenlig kommune, der har fokus på at hjælpe virksomhederne med at imødekomme deres ønsker.

Ringsted Kommune er allerede i dialog med virksomheder, der overvejer at etablere sig i den nye Business Park. Det forventes, at de første virksomheder kan begynde at bygge i begyndelsen af 2021.

Om Business Park Ringsted
- Facadegrundene i mod Motorvej E20 er på mellem 5600 og 11.200 kvm til showrooms og salgsudstillinger m.v.
- Øvrige grunde fra 11.200-318.000 m2 til produktion, transport, logistik m.v. med mulighed for etablering af virksomheder i miljøklasse 2-7.
- Bygningshøjde fra 10-40 m
- Bebyggelsesprocent: 50
- Adgang for modulvogntog fra motorvejen og i erhvervsområdet
- Ingen byggesagsgebyrer
- Ingen dækningsafgift fra 2020

-los


Læs mere om Byggeri

16/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.