Aktuelle nyheder - Byggeri

Konsoliderer sig i nyt regi med nyt navn og ny direktørJesper Brøndum tiltræder stillingen som direktør i A. Enggaard Ejendomme d. 2. november, når hans nuværende ansættelsesforhold og opgaver er godt afsluttet.

Konsoliderer sig i nyt regi med nyt navn og ny direktør

Ejendomsselskabet A. Enggaard Ejendomme har igangsat en konsolideringsproces og henter nu en erfaren direktørprofil ind til opgaven. Nyt firmanavn forventes offentliggjort sidst på året

Del artiklen på

A. Enggaard Ejendomme er med en egenkapital på godt 250 millioner kroner et af Nordjyllands større ejendomsselskaber. Selskabet ændrede ejerforhold tidligere på året efter gennemførelse af et generationsskifte i Jørgen Enggaard-koncernen, hvorefter Jens Enggaard overtog aktiemajoriteten. Planen er nu at konsolidere selskabet og opbygge en selvstændig driftsorganisation:

- A. Enggaard Ejendomme blev etableret i 2011 som et holdingselskab for nogle af familiens ejendomsselskaber. Nu er det tid til at tage næste skridt med henblik på at konsolidere selskabet og at udvikle det videre, forklarer Jens Enggaard, der til daglig er adm. direktør i krankoncernen BMS.

Erfaren profil
Til at stå i spidsen for selskabet har Jens Enggaard ansat en af Aalborgs erfarne profiler fra ejendoms- og byggebranchen. Det er den 52-årige Jesper Brøndum, der kommer fra en stilling som direktør og partner i arkitektfirmaet Erik Arkitekter:

- Jeg har ikke et øjeblik været i tvivl om, at jeg ville sige ja til stillingen efter at have drøftet planerne nærmere med Jens Enggaard. Det er nogle særdeles spændende opgaver, der venter forude, og jeg ser frem til at få lov til at bygge en ny organisation og profil op omkring selskabet og naturligvis at udvikle det fra det, det er i dag, forklarer Jesper Brøndum.

Selskabets nuværende ejendomsportefølje er primært placeret i Aalborg, men fremadrettet vil selskabet også rette fokus mod både København og Aarhus. Selskabet vil få adresse hos BMS, der har hovedkontor i Nørresundby.

-los


Læs mere om Byggeri

17/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.