left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Landinspektørfirma indtager it-branchen med opkøbIt-løsningen PointView udstiller data fra eksempelvis vejnettet med så høj præcision, at kommuner og ingeniører kan bruge dem til at projektere nye infrastrukturprojekter og vedligeholdelse af veje.

Landinspektørfirma indtager it-branchen med opkøb

Landinspektørfirmaet LE34 lancerer it-forretningen IT34, der samler kompetencer inden for it-rådgivning og -udvikling med kortdata, efter opkøb af it-virksomhed

Del artiklen på

IT34 A/S er en ny it-forretning, der er en del af Danmarks største landinspektørfirma, LE34, som dermed også bliver en stor aktør inden for it-branchen. Med kombinationen af it-infrastruktur, it-rådgivnings- og udviklingskompetencer samt kortdatakompetencer kan IT34 udvikle og levere avancerede it-løsninger i sin helhed. IT34 bliver en betydelig spiller indenfor teknisk it med 45 medarbejdere fordelt på 8 kontorer, heraf et i Sverige.

- Gennem de seneste år har it-delen fyldt en større og større del af LE34’s løsninger inden for geografiske informationssystemer og kortdata. Nu samler vi LE34’s og Invodan IT’s it-kompetencer med traditionel it-infrastruktur og driftssupport og datahosting i IT34, siger forretningsansvarlig i IT34, Frank Rasmussen, og uddyber:

- Hidtil, når LE34 har udviklet konkrete it-løsninger til kunder, har andre leverandører typisk håndteret infrastruktur og driftssupport, men i IT34 tilbyder vi hele pakken, og vi vil derfor også være attraktive for kunder, der udelukkende har behov for klassiske it-løsninger.

Veletableret samarbejde
Frank Rasmussen og Sean Knowlton har indtil nu været direktører i Invodan IT, der har håndteret it og udvikling på blandt andet LE34’s it-projekter gennem de seneste syv år. Fremadrettet bliver Invodan IT en del af IT34 med lokale afdelinger i forbindelse med LE34’s kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Odense, Ringsted, Viborg, Nørre Alslev og Göteborg

- Det er et veletableret samarbejde, der fortsætter i IT34, men vores kunder kommer samtidig til at opleve os som endnu mere strømlinede og effektive, fordi vi er samlet i en og samme forretning, siger kundeansvarlig Sean Knowlton.

Læs mere under billedet...
Frank Rasmussen og Sean Knowlton er henholdsvis forretningsansvarlig og kundeansvarlig i det nye IT34 A/S, der er en del af landinspektørfirmaet LE34.

Flyvende start
Blandt de it-tunge løsninger, som LE34 har udviklet, der nu overgår til IT34, er appen SmartSurvey, der omdanner simple videoer til detaljerede 3D-modeller, og PointView, der udstiller data fra eksempelvis vejnettet med så høj præcision, at kommuner og ingeniører kan bruge dem til at projektere nye infrastrukturprojekter og vedligeholdelse af veje.

Med softwaren PointView er det nemt at håndtere de enorme datamængder og foretage opmålinger direkte på en almindelig pc.

- Vi har allerede udviklet en række it-løsninger, som både offentlige og private kunder allerede har gavn af, så i den forstand tager vi en flyvende start. En af de løsninger, vi har udviklet meget på gennem de seneste år, er opgavestyring til kommunerne, som er en meget relevant kundegruppe for os, siger Frank Rasmussen.

- Mange danske kommuner bruger allerede appen Borgertip, der gør det nemt at indberette et hul i vejen eller et væltet træ til kommunen. Det har vi videreudviklet i systemet WorkDone, hvor opgaveløsning automatiseres, idet systemet ud fra givne regler for eksempel selv tager stilling til og prioriterer opgaver, uddyber han.

IT34 er med sine 8 kontorer og 45 medarbejdere, solidt forankret som leverandør af IT-løsninger, GIS og IT-konsulenter I Norden. Virksomheden arbejder for private og den offentlige sektor i ind- og udland.

-los
Læs mere om Byggeri

25/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.