oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

LE34 vinder udbud som ledende landinspektør for statenSom ledende landinspektør fortsætter LE34 som en central spiller inden for ekspropriationsrådgivning for staten.

LE34 vinder udbud som ledende landinspektør for staten

Landinspektørfirmaet LE34 skal være ledende landinspektør på Øerne i de kommende fire år. Dermed bygges der videre på den viden, som virksomheden har udviklet gennem snart 100 år

Del artiklen på

Siden 1919 har landinspektørfirmaet LE34 været Ledende Landinspektør for staten, og virksomheden har netop vundet udbuddet som ledende landinspektør for staten på Øerne til og med 2021. Dorte Ellegaard, der er partner og den beskikkede ledende landinspektør, kommer således til at kunne trække på de mange erfaringer inden for statslig ekspropriation, som virksomheden har oparbejdet gennem tiderne.

- Vi har løst opgaven gennem snart 100 år, og det er en stolt tradition for os at varetage den. Vi arbejder med systemer og viden, som mine forgængere har været med til at udvikle, og som ledende landinspektør kan vi videreføre den viden, vi har opbygget gennem årene, og fastholde indsigten i et fagligt specialiseret område, siger Dorte Ellegaard.

Profilerede opgaver letter rekruttering
Med opgaven er LE34 fortsat ekspropriationskommissionens højre hånd, der skal rådgive det uafhængige organ. Samtidig er det netop vundne udbud en blåstempling af virksomheden som en stærk spiller på området.

- Når man vinder sådan en opgave, slår man sig fast som en central spiller inden for ekspropriationsrådgivning, og det højner kun selvforståelsen, at vi er i stand til at fastholde denne rolle. Det er jo en højt profileret opgave, og det er også en rekrutteringsmæssig bonus i en branche, hvor der kæmpes om den bedste arbejdskraft, fortæller forretningschef for Ekspropriation & Jura i LE34 Gert M. Henningsen.

Dorte Ellegaard fra LE34 er den beskikkede ledende landinspektør for staten på Øerne til og med 2021.

Giver kontinuitet
Der er tale om en fireårig rammeaftale, der løber fra og med januar 2018, og med længevarende opgaver følger en vis kontinuitet.

- Denne type opgave afkaster som regel store projekter, der giver ro i forretningen, skaber forudsigelighed, og hvor vores kernefaglighed kommer til sin ret, siger Gert M. Henningsen.

- Jeg sætter stor pris på og ser frem til at fortsætte den tætte relation og det gode arbejdsfællesskab, vi har med ekspropriationskommissionen, tilføjer Dorte Ellegaard.

-los


Læs mere om Byggeri

11/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder