left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Leverandører prækvalificeret til OPP-psykiatri på Nyt OUHDen røde markering viser placeringen af psykiatrien på Nyt OUH.

Leverandører prækvalificeret til OPP-psykiatri på Nyt OUH

Region Syddanmark har nu udvalgt fire leverandører, der skal byde på at bygge psykiatrien på Nyt OUH, som opføres som et OPP-projekt

Del artiklen på

Region Syddanmark har i juni 2020 udbudt en kontrakt vedrørende voksenpsykiatrien i Nyt OUH som Offentligt Privat Partnerskab (OPP). I den forbindelse har Region Syddanmark nu prækvalificeret fire mulige OPP-leverandører til at afgive tilbud.
 
De er (vilkårligt oplistet):  
- 5E Byg sammen med Friis & Moltke Architects, Erik Arkitekter og Ingeniør’ne
- A. Enggaard sammen med Aart Architects og Niras
- Casa sammen med CF Møller Danmark, Creo Arkitekter, Sweco og Kemp & Lauritzen
- KPC Herning sammen med Arkitema Architects, Afry og KPC København

De fire prækvalificerede er udvalgt blandt fem anmodninger om prækvalifikation og er udvalgt ud fra en samlet vurdering i henhold til udbudsbetingelserne.

Region Syddanmark og Nyt OUH ser frem til den næste fase i projektets tilblivelse, som omhandler afgivelse af indledende tilbudsgivning og efterfølgende forhandlinger. De fire mulige OPP-leverandører skal aflevere de indledende tilbud til regionen d. 23. november 2020.

Projektet omfatter etablering af:
- Otte sengeafsnit med i alt 142 senge
- Telepsykiatrisk Center
- ECT (Elektrokonvulsiv terapi)
- Forskning og administration
 
OPP-leverandøren skal både stå for at etablere og finansiere huset samt stå for den udvendige drift og vedligeholdelse i en periode på 20 år.

-kj

Læs mere om Byggeri

11/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.