Aktuelle nyheder - Byggeri

Mangor & Nagel finder ny administrerende direktør interntJakob Andersen har siden 2005 haft forskellige roller i Mangor & Nagel – senest som teknisk direktør siden 2016.

Mangor & Nagel finder ny administrerende direktør internt

1. oktober bliver Jakob Andersen ny administrerende direktør i Mangor & Nagel. Jakob Andersen kommer fra en stilling som teknisk direktør samme sted og overtager posten fra Bente Priess Andersen, som skal prøve kræfter med nye opgaver

Del artiklen på

Som administrerende direktør får Jakob Andersen ansvaret for at fortsætte den udvikling i Mangor & Nagel, som han og Bente Priess Andersen har haft et tæt parløb om i direktionen de sidste syv år. Adm. dir. i AART, Torben Skovbjerg, kalder udnævnelsen af Jakob Andersen for et naturligt valg, baseret på hans stærke faglighed og brancheerfaring, indgående kendskab til Mangor & Nagel og strategiske blik for potentialerne i integrationen af Mangor & Nagel og AART.

- Jakob har bred erfaring og stærke kompetencer inden for byggebranchen og har en stor indsigt i kompleksiteten i at skabe god og effektfuld arkitektur. Samtidig er han utrolig vellidt blandt både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Han har desuden været en af de helt stærke foregangspersoner i integrationsprocessen mellem Mangor & Nagel og AART og har et skarpt blik for synergierne i vores nye fælles fremtid, siger Torben Skovbjerg Larsen.

Jakob Andersen har været i Mangor & Nagel siden 2005, hvor han har haft forskellige roller blandt andet som afdelingschef i Roskilde og som teknisk direktør siden 2016.

- Jeg er meget glad for den tillid, som bestyrelsen har vist mig, og jeg går stolt og ydmygt til opgaven med at bygge videre på det stærke fundament, som vi i direktionen har skabt sammen med den øvrige ledelse de seneste år, siger Jakob Andersen og fortsætter:

- I min nye rolle ser jeg frem til fortsat at udvikle Mangor & Nagel og skabe en endnu stærkere sammenhæng med AART med respekt for vores sociale og faglige værdier. Samtidig vil jeg sætte fokus på at udvikle vores eksisterende relationer på tværs af Storebælt og skabe nye samarbejder inden for det almene segment i det jyske.

Overdragelsen til Jakob Andersen sker efter gensidig aftale og som et helt naturligt skridt for Bente Priess Andersen, der kan se tilbage på en succesfuld tid som administrerende direktør i Mangor & Nagel, som i 2021 leverede det bedste resultat i arkitektvirksomhedens historie.

- Bente har gjort et imponerende arbejde med at udvikle og vækste Mangor & Nagel som arkitektvirksomhed og har formået at modne virksomheden til et salg. Både i forbindelse med opkøbet og i overgangsfasen har Bente været en uvurderlig sparringspartner i forståelsen af Mangor & Nagel indefra og i dialogen om de forretningsmæssige potentialer. Det er vi hende dybt taknemlig for og Bente vil fortsat være en god samarbejdspartner til AART, siger Torben Skovbjerg Larsen.

Fremadrettet vil Bente Priess Andersen dedikere sin professionelle tid til ledelsesopgaver og bestyrelsesposter:

- Jeg har haft nogle fantastiske år i Mangor & Nagel, hvor jeg har været omgivet af mine nærmeste kolleger i ledelsen, alle vores dygtige medarbejdere og ikke mindst vores gode kunder og samarbejdspartnere. Tilsammen har vi rykket Mangor & Nagel til det sted, vi står i dag, og jeg føler med ro i maven, at min opgave er løst. Jeg er helt tryg ved, at Jakob er den rette person i spidsen for Mangor & Nagel i den nye konstellation sammen med AART. Derfor er det også naturligt for mig at kigge fremad og ind i en ny periode af mit professionelle liv, hvor jeg vil prøve kræfter med nye ledelsesopgaver og dedikere mere af min tid til mine bestyrelsesposter, siger Bente Priess Andersen.

-dc

Læs mere om Byggeri

22/9 2022
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.