left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Medvind hos Fredericia-entreprenørTankbyggeri ved Vejle Nord for virksomheden Linde - et af projekterne i det forgangne regnskabsår.

Medvind hos Fredericia-entreprenør

CJ A/S i Fredericia vokser støt og solidt. Med et overskud på 13 millioner kroner er der igangsat et ’struktureret generationsskifte’

Del artiklen på

Entreprenørvirksomheden CJ A/S i Fredericia bygger på tre segmenter med bolig- og erhvervsbyggeri som det ene, anlægsarbejder i dybden som det andet og servicearbejder for industrikunder, herunder specialet nyanlæg og renovering af tankanlæg, som det tredje.

Og det er gået godt for virksomheden det forgangne år, for man har præsteret et overskud på driften på knap 13 millioner kroner.

- Vi er godt tilfredse med årets resultat på både top- og bundlinje. Vi vokser fortsat og bygger stærke relationer til vore gamle og nye kunder. Partnerskaber og involvering er en hjørnesten i vores strategi, siger direktør Hans Jørgen Ebbesen.

God ordretilgang
Han peger på, at ordretilgangen er god, og der er mange tilbudsmuligheder:

- Det fine årsresultat skal sættes i forhold til ikke ubetydelige investeringer i både mandskab og materiel, som er nødvendigt for at sikre den fortsatte vækst og udvikling Det tegner godt for den kommende periode. Vi bliver tidligere involveret i mange projekter, og kan på den måde bidrage med vores viden og erfaring til at optimere projekterne til fordel for alle parter. Den facet vil vi arbejde videre med i fremtiden, siger entreprenør-chefen, der har hjemme nær motorvejen direkte ved den nye Lillebæltsbro og derfor har nem adgang til opgaver i hele landet., siger han videre.


En stor del af opgaverne har dog i det forgangne regnskabsår koncentreret sig om Trekant-området og i stigende grad også i den nyetablerede afdeling på Fyn.

Generationsskifte
Sammen med virksomhedens eksterne, professionelle bestyrelse har direktøren iværksat et generationsskifte, hvor Jonathan Smetana over de kommende år vil overtage ledelsen af virksomheden. Han er i dag vicedirektør.

Blandt andet er et par eksterne investorer købt ud i forbindelse med aflægning af det netop afsluttede regnskab, og det har givet mulighed for at udvide ejerkredsen med nogle ledende nøglemedarbejdere.

Samtidig har man til at sparre med ledelsen udvidet virksomhedens bestyrelse med to eksterne, professionelle bestyrelsesmedlemmer.

- Det er vigtigt for os at skabe gode rammer for medarbejderne i CJ på alle niveauer. Vi arbejder benhårdt med vores personalepolitikker i forhold til alle medarbejdergrupper, så CJ er et attraktivt sted at arbejde, fagligt og socialt, for både funktionærer og timelønnede, siger Jonathan Smetana.


Læs mere om Byggeri

9/7 2020
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.